Liiketoiminta, viestintä ja strategia

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
1 päivä
Kesto
1 päivä
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminta, viestintä ja strategia

Liiketoiminta, viestintä ja strategia

Koulutuspäivässä käydään läpi viestinnän roolia suhteessa organisaation strategiaan ja liiketoimintaan. Pohdimme, kuinka viestintä voi tukea liiketoimintastrategian luomisessa ja kirkastamisessa. Perehdymme myös johtamisviestinnän merkitykseen strategian arkeen kuljettamisessa.

Koulutuksen toteutus

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen. Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

Koulutuspäivä

Organisaation strategia rakennetaan ja toteutetaan vuorovaikutuksessa. Viestintä saa omien kanaviensa ja verkostojensa kautta jatkuvasti päivittyvää tietoa organisaatiokulttuurista, asiakasrajapinnasta ja julkisesta keskustelusta. Viestinnän kehittämiseen sopiva tieto on arvokasta myös strategiatyön eri vaiheissa. 

Koulutuksessa käymme läpi viestinnän merkitystä organisaatiostrategian luomisessa, kirkastamisessa ja käytäntöön viemisessä. Aihetta käsitellään kattavasti kouluttajien kirjoittaman kirjan viitekehyksen pohjalta sekä yrityscasen ja ryhmätyön kautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminta, viestintä ja strategia, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu viestinnän asiantuntijoille, tiimeille, viestintäjohtajalle tai viestinnästä vastaavalle yleisjohdolle, kun pitää ymmärtää kirkkaasti viestinnän kytkeytyminen koko organisaation strategiaan ja johtamiseen sekä johtaa viestintää strategisella ja operatiivisella tasolla.

Koulutuspaikka

ProComin koulutustila / online-koulutukset

Kouluttaja

Jenni Vuorio, viestintäpäällikkö, HSL, vahvuuksia ovat strateginen johtaminen ja viestintä sekä organisaatiokulttuurien kehittäminen viestinnän keinoin. Hän rakentaa siltoja siilojen yli avoimen, ketterän ja ratkaisukeskeisen vuorovaikutuksen avulla. Vuorio on työskennellyt kansainvälisissä yrityksissä (Nobina Oy, VR-Yhtymä, Fiskars Oyj, Sodexo Oy, IBM Oy,) muutosjohtamisen, HR:n ja viestinnän monipuolisissa kehittämistehtävissä sekä vastannut työyhteisöviestinnän palvelukokonaisuuden lanseeraamisesta viestintätoimisto Tekir Oy:ssä.

Pipsa Lotta Marjamäki, VTM, on kokenut viestinnän ammattilainen ja johtaja. Kelan viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä hän on vastannut strategisesta viestinnästä, asiakasviestinnästä, mediaviestinnästä, strategia- ja työyhteisöviestinnästä ja mediaviestinnästä eri kanavissa. Marjamäki on erikoistunut viestinnän vaikuttavuuteen ja hänen vetämänsä viestinnän mittaamisverkosto on toiminut vuodesta 2017.

Marjamäki on kouluttanut viestinnän johtamista viestinnän asiantuntijoille julkisella sektorilla ja yrityksissä sekä innostanut kirkkoherroja ja pelastusjohtajia johtamisviestinnän pariin. Hän on työskennellyt Kelan lisäksi mainostoimistossa, Sodexolla, printtimediassa ja kansainvälisen rauhanturvaoperaation viestintäosastolla.

Marjamäen ja Vuorion kirja ”Viestinnän johtaminen strategiasta tuloksiin” julkaistiin elokuussa 2021. Viestinnän ammattilaiset ProCom palkitsi kirjan kunniamaininnalla Vuoden viestintäteko 2022 -kilpailussa.

Kustannukset

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur ProCom-jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

395 eur ProCom-jäsen / 555 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminta, viestintä ja strategia? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 2 600 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – asiantuntijoita, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...

Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu