Organisaatiokulttuuri ja työyhteisöviestintä

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
1 päivä
Kesto
1 päivä
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Organisaatiokulttuuri ja työyhteisöviestintä

Organisaatiokulttuuri ja työyhteisöviestintä

Miten työyhteisöviestinnällä johdetaan ja ylläpidetään haluttua organisaatiokulttuuria? Mikä on johdon rooli kulttuurin rakentamisessa ja ylipäätään sisäisessä viestinnässä? Tässä koulutuksessa opit ymmärtämään johdon ja viestinnän rooleja johtamisviestinnässä sekä organisaatiokulttuurin rakentamisessa. Lisäksi pureudumme käytännönläheisesti siihen, millaista hyvä työyhteisöviestintä on ja millaiset käytännöt auttavat meitä organisaationa pääsemään tavoitteisiimme.

Koulutuksen toteutus

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen. Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

Koulutuspäivä

Viestintäammattilaiset ovat avainroolissa toimivan sisäisen viestinnän ja organisaatiokulttuurin rakentajina ja ylläpitäjinä. Viestijöiden rooli ei kuitenkaan yksin riitä hyvän organisaatiokulttuurin luomiseen. Siihen tarvitaan myös johtoa ja koko työyhteisöä.  Mikä ylipäätään saa työntekijät sitoutumaan yhteiseen tavoitteeseen ja motivoi työskentelemään sen eteen? Ja miten viestintä voi osaltaan tukea tavoitellun organisaatiokulttuurin rakentumista?

Entä mikä on johdon ja mikä viestinnän rooli johtamisviestinnässä? Millainen johtaminen ja viestintä innostavat ja saavat työyhteisön sitoutumaan yhteisiin arvoihin?

Koulutuspäivän tavoitteena on jäsentää yhdessä,

1) miten työyhteisöviestinnästä rakennetaan organisaation menestystekijä ja
2) miten organisaatiokulttuuria voidaan tavoitteellisesti vahvistaa.

Tästä koulutuksesta ei kannata jäädä paitsi, sillä luvassa on runsaasti sekä teoreettisia näkökulmia että kokemuksen tuomaa tietoa ja työkaluja työyhteisöviestinnän ja organisaatiokulttuurin vahvistamiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Organisaatiokulttuuri ja työyhteisöviestintä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii sinulle viestinnän ammattilainen, joka haluat konkreettisia vinkkejä ja työkaluja organisaatiosi sisäisen viestinnän ja organisaatiokulttuurin kehittämiseen sekä johdon ja viestinnän vastuiden ja työnjaon selkiyttämiseen johtamisviestinnässä.

Aikataulu

Aamupäivä (klo 9–12): Työyhteisöviestinnästä organisaation menestystekijä

  • Millaista sisäistä viestintää organisaatiossa tarvitaan?
  • Tarvitaanko työyhteisössä pelisääntöjä ja sopivatko samat säännöt kaikille?
  • Toimivan työyhteisöviestinnän resepti
  • Esimerkkejä, keskustelua ja pohdintatehtäviä

Iltapäivä (klo 13–15): Kohti vahvaa organisaatiokulttuuria

  • Mitä väliä organisaatiokulttuurilla? Case-puheenvuoro
  • Johdatus organisaatiokulttuuriin ja sen johtamiseen
  • Oman organisaatiokulttuurin vahvistaminen
  • Esimerkkejä, keskustelua ja pohdintatehtäviä

Koulutuspaikka

ProComin koulutustila / online-koulutukset

Kouluttaja

Terttu Sopanen, KTM toimii johtavana konsulttina strategisen viestinnän toimisto Brunnen Communicationsissa. Tepa näkee viestinnän olennaisena osana yritysten liiketoimintaa ja johtamista. Viestinnällä edistetään organisaatioiden strategioiden toteuttamista, taktisia valintoja, työyhteisön arjen sujumista sekä yhteisöllisyyden ja organisaatiokulttuurin rakentumista. Tepalla on kahden vuosikymmenen kokemus viestinnän ja markkinoinnin johtotehtävistä, erityisesti muutosviestinnästä ja laajojen viestinnällisten uudistusten läpiviennistä eri organisaatioissa. Hänen ominta osaamistaan on johtamisviestinnän rakenteiden ja prosessien luominen. Tepa on myös Viestintäekonomien perustajajäsen.

Kustannukset

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur ProCom-jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

395 eur ProCom-jäsen / 555 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Organisaatiokulttuuri ja työyhteisöviestintä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 2 600 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – asiantuntijoita, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...

Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu