Teknologiamurros viestinnässä ja tekoälysovellukset

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
1 päivä
Kesto
1 päivä
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Teknologiamurros viestinnässä ja tekoälysovellukset

Teknologiamurros viestinnässä ja tekoälysovellukset

Koulutuspäivä tarjoaa strategisen ja operatiivisen näkökulma teemaan. Päivän aikana keskitytään teknologian vaikutukseen viestinnän kentässä, sekä korkean tason strategioihin että päivittäisiin käytäntöihin. Lisäksi käsitellään konkreettisia tekoälyn sovelluksia viestinnässä, kuten Chat GPT, chatbotit, automatisoidut uutissisällöt ja kohdennettu markkinointi.

Koulutuksen toteutus

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen. Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

Koulutuksen sisältö

  • Teknologiamurros digiviestinnässä ja viestinnän arjessa
  • Miten luova tekoäly integroituu osaksi viestijän ja päivittäistä työtä - tekoäly tänään ja huomenna
  • Tietosuoja, tietoturva ja eettisen tekoälyn käytön periaatteet organisaatioissa
  • Tekoäly viestinnän suunnittelun tukena
  • ”Promt engineering” eli tekoälyn tehokas käyttö & workshop-harjoituksia
  • Teksti ja tekoäly
  • Kuva, video ja ääni tekoälyn tukemana
  • Data ja analytiikka tekoälyn tukemana
  • Case-alustus

Miten tekoäly käytännössä muuttaa viestinnän ja markkinoinnin työtä? Miten tekoälyn sääntely kehittyy maailmalla ja minkälaisia toimintakäytäntöjä tulisi jokaisessa organisaatiossa ottaa käyttöön tekoälyn käytössä?

Teknologiamurros viestinnässä ja antaa kattavan kokonaiskuvan käsillä olevasta muutoksesta mutta tarjoaa myös päivässä käytännönläheisiä vastauksia ja työkaluja tekoälyn hyödyntämiseen digiviestinnän arjessa. Koulutus pureutuu kaikkiin keskeisiin osa-alueisiin, joilla viestinnän ammattilaiset voivat tänä päivänä ja tulevaisuudessa hyödyntää tekoälyä. Lisäksi koulutuksessa katsotaan hypen taakse tekoälymarkkinassa ja pohditaan mihin osa-alueisiin tai työkaluihin on järkevää investoida tällä hetkellä.

Koulutus sisältää lyhyen ennakkoon luettavan materiaalin sekä käytännön harjoitteita, joita voi testata käytännössä koulutuksen aikana. Jokaisen osallistujan olisi hyvä ottaa oma tietokone mukaan, niin koulutuspäivästä saa myös käytännön harjoitteilla konkreettista hyötyä.

Huomioithan, että osa käytettävistä sovelluksista on maksullisia, mutta suurimmasta osasta on myös ilmainen demo- tai trial-jakso, jota voidaan hyödyntää koulutuksen aikana. Toimitamme etukäteen listan käytettävistä sovelluksista ja tarvittavat ohjeet alkuvalmisteluihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Teknologiamurros viestinnässä ja tekoälysovellukset, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Tämä koulutuspäivä on suunnattu viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille, suunnittelijoille sekä päälliköille, jotka haluavat oppia lisää tekoälystä ja sen hyödyntämisestä käytännön työssä.

Koulutuspaikka

ProComin koulutustila / online-koulutukset

Kouluttaja

Mikael Alatalo, Head of Channels & Performance, Tietoevry. Mikael on toiminut jo 25 vuoden ajan suomalaisissa yrityksissä digitalisoiden niin viestintää, myyntiä kuin markkinointia. Hänellä on laaja kokemus niin yliopistomaailmasta, mediasektorista, telecom-toimialasta, pankkitoimialasta, digitoimistobisneksestä kuin ICT-sektorista. Tekoäly on ollut luonnollinen osa digitalisaatiota jo vuosia ja sitä myöten Mikaelin uraa. Viime vuosina Mikael on myös löytänyt opiskelujen kautta oman intohimoalueensa neurotieteen ja tietojenkäsittelytieteen maailmasta, joissa hänen kiinnostuksensa kohteena ovat niin biologiset kuin teknologiset neuroverkot.

Kustannukset

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

355 eur jäsen / 525 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teknologiamurros viestinnässä ja tekoälysovellukset? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 2 600 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – asiantuntijoita, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...

Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu