Viestinnän johtaminen

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry, paikassa Helsinki (+1 sijaintia)
Kesto
1 päivä
Kesto
1 päivä
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Viestinnän johtaminen

Viestinnän johtaminen

Koulutuksessa käymme läpi viestinnän johtamista eri näkökulmista. Pohdimme muun muassa eri strategiatyyppejä, niiden rakentamista ja käytäntöön viemistä. Perehdymme myös viestintäammattilaisen rooleihin viestinnän strategisessa ja operatiivisessa johtamisessa sekä siihen, millaiset ominaisuudet yhdistävät viestinnän huipputiimejä. Huomion kohteena ovat esimerkiksi työyhteisöviestintä, sidosryhmätyö, vastuullisuusviestintä, vaikuttamistyö ja maine, sekä mediat ja julkisuudet.

Koulutuksen toteutus

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen. Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

Koulutuspäivä

Tarve viestinnän johtamiselle kasvaa, koska viestinnän rooli on muuttumassa pelkästä tukiprosessista strategisen johtamisen ytimeen kuuluvaksi osa-alueeksi. Organisaatioiden viestinnän johtaminen sisältää myös viestivän henkilöstön kouluttamista. Nykyinen viestintä- ja toimintaympäristö tarjoaa paitsi entistä enemmän mahdollisuuksia, myös haasteita ja jopa uhkia. Tiedon ylitarjonta kanavissa ja alustoissa sekä verkostojen moninaisuus vaativat jatkuvaa viestintäosaamisen uudistamista. Päivittäisiin tehtäviin ja haasteisiin vastaaminen kuluttaa paljon resursseja, mutta samaan aikaan katse pitäisi suunnata kauemmas ja peilata viestintää suurempiin kehityskulkuihin (megatrendeihin). Sosiaalisen ja reaaliaikaisen median aikana myös paineet yhä läpinäkyvämpään ja vuorovaikutteisempaan viestintään kasvavat, jolloin viestinnältäkin vaaditaan hyvää tilannekuvaa ja ketteryyttä.

Koulutuksessa käymme läpi viestinnän johtamista eri näkökulmista. Pohdimme muun muassa eri strategiatyyppejä, niiden rakentamista ja käytäntöön viemistä. Perehdymme myös viestintäammattilaisen rooleihin viestinnän strategisessa ja operatiivisessa johtamisessa sekä siihen, millaiset ominaisuudet yhdistävät viestinnän huipputiimejä. Huomion kohteena ovat esimerkiksi työyhteisöviestintä, sidosryhmätyö, vastuullisuusviestintä, vaikuttamistyö ja maine, sekä mediat ja julkisuudet.  

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viestinnän johtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu viestinnän asiantuntijoille, tiimeille, viestintäjohtajalle tai viestinnästä vastaavalle yleisjohdolle, kun pitää ymmärtää kirkkaasti viestinnän kytkeytyminen koko organisaation strategiaan ja johtamiseen sekä johtaa viestintää strategisella ja operatiivisella tasolla.

Koulutuspaikka

ProComin koulutustila / online-koulutukset

Kouluttaja

Valtiotieteiden tohtori, dosentti Elisa Juholin on toiminut pitkään viestinnän tutkijana, kouluttajana, konsulttina ja kehittäjänä erilaisille organisaatioille. Hänen erikoisalojaan ovat työyhteisö- ja johtajuusviestintä, strateginen viestintä ja viestinnän strategiat, viestinnän mittaaminen ja arviointi. Hänen uusin teoksensa Communicare! – ota viestinnän ilmiöt ja strategiat haltuun ilmestyi alkuvuonna 2022.

Kustannukset

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

355 eur jäsen / 525 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viestinnän johtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry
Kasarmikatu 23 A 5
00130 Helsinki

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry

ProCom on yhteiskunnallisesti vaikuttava viestinnän ammattilaisten järjestö – verkosto, kehittäjä ja media. ProCom toimii jäsentensä osaamisen kehittäjänä, yhteistyöfoorumina ja alan vaikuttajana. Jäseninä on noin 2 600 viestinnän parissa työskentelevää ammattilaista – asiantuntijoita, viestintäpäälliköitä, viestintäjohtajia, viestintäalan yrittäjiä ja konsultteja, jotka työskentelevät...

Lue lisää kouluttajasta ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu