Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Älykäs tiedolla johtaminen

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
2 450 EUR + alv 24 % (yht. 3 038 EUR)
26.9.2022
suomi
   
Lähiopetus
Espoo
Koulutus
Rastor-instituutti

Älykäs tiedolla johtaminen

Perustatko päätöksesi tietoon ja dataan vai mutuun ja tunteeseen? Älykäs tiedolla johtaminen -kurssin jälkeen jalostat saatavilla olevan tiedon ymmärrykseksi, jota voidaan hyödyntää osana liiketoimintaa ja päätöksentekoa. Opit kysymään kehittämisen kannalta oikeat kysymykset, etsimään niiden ratkaisuun tukea datasta sekä rakentamaan tietoa arvostaa organisaatiokulttuuria.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Älykäs tiedolla johtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Menestyjäyritykset ovat mestareita tiedon hyödyntämisessä ja jalostavat datan kilpailueduksi. Onko organisaatiossasi tiedolla johtaminen jo tietoinen toiminta- ja johtamismalli?

Tässä koulutuksessa pureudut organisaatiosi tiedolla johtamisen nykytilaan, jonka pohjalta rakennat itsellesi tiedolla johtamisen suunnitelman asiantuntija avustuksella. Koulutuksen jälkeen osaat luoda juuri omaan organisaatioosi sopivan mallin, jossa tietoa kerätään, analysoidaan ja hyödynnetään liiketoiminnan kehittämisessä. Koulutuksen jälkeen osaat kysyä oikeat, liiketoiminnan kannalta kriittiset kysymykset, joita voidaan ratkoa monipuolisesti tietoa hyödyntäen.

Analysoimalla ja jakamalla tietoa varmistat oikeiden päätösten tekemisen, sujuvoitat työtä sekä parannat organisaation suorituskykyä. Opit menetelmät, joilla hyödyntää dataa, tietoa, hiljaista tietoa ja organisaation viisautta operatiivisessa työssä ja organisaation kehittämisessä.

Tiedolla johtamisen koulutus sopii erilaisissa johtamis-, asiantuntija- ja kehitystehtävissä työskenteleville.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Älykäs tiedolla johtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti

Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä työllistämis- ja...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Johtamisen tehokurssit verkossa

Urano Oy:n tehokkaat johtamisen verkkokurssit mahtuvat kätevästi kalenteriin ja käyvät läpi kaiken oleellisen menestyäksesi johtajana.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Älykäs tiedolla johtaminen täytä seuraavat tiedot: