Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Digi- ja somemarkkinointi – yrittäjän ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
15 kuukautta
19.3.2020
Haku päättyy: 5.3.2020
   
Espoo
Työelämän tutkinnot

Digi- ja somemarkkinointi – yrittäjän ammattitutkinto

Digitaalisaatio kiihtyy, oletko yrittäjänä ajan hermolla? Digitaaliseen markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan painottuva yrittäjän ammattitutkinto auttaa sinua ottamaan haltuun keinot, joilla tavoitat asiakkaasi entistä tehokkaammin. Koulutus on suunnattu yrittäjille, joilla yritystoiminta on jo käynnissä.

Uutta myyntiä digitaalisin välinein

Ota haltuun digitaalisen markkinoinnin välineet ja nosta liiketoimintasi uudelle tasolle! Tämä käytännönläheinen koulutus auttaa sinua kehittämään liiketoimintaasi ja nostamaan yrityksesi näkyvyyttä. Opit käyttämään digitaalista markkinointia ja sosiaalisen median kanavia tuloksekkaasti ja kustannustehokkaasti.

Lisäksi tuot suunnitelmallisuutta yrityksen myynti- ja markkinointitoimenpiteisiin sekä sähköiseen liiketoimintaan ja tavoitat näin asiakkaasi entistä paremmin. Opiskelu on käytännönläheistä ja sopii työn ohessa suoritettavaksi. Saat asiantuntijoilta tukea liiketoiminnan kehittämiseen, ja lisäksi pääset verkostoitumaan samassa tilanteessa olevien yrittäjien kanssa. Koulutus valmistaa suorittamaan yrittäjän ammattitutkinnon.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus koostuu innostavista koulutuspäivistä, verkkokursseista ja aktiivisesta digiläsnäolosta. Koulutuspäivien lisäksi teet oppimistehtäviä ja sovellat oppimaasi oman yrityksesi toimintaan. Koulutus sisältää 4 kiinteää kurssia ja maksimissaan 6 valinnaista kurssia. Lisäksi koulutukseen sisältyy oppimistehtäviä, työpaikalla tapahtuvaa oppimista ja tutkinnon ohjausta. Etäopiskelun aikana sovellat kurssien oppeja oman yrityksesi toimintaan. Saat koulutuksen alussa tukea sinulle sopivan opiskeluohjelman laatimiseen. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Digi- ja somemarkkinointi – yrittäjän ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii yrittäjille, joilla yritystoiminta on jo käynnissä ja jotka haluavat kehittää yrityksensä myyntiä ja markkinointia, tuotteistamista sekä sähköistä liiketoimintaa.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on 15 kuukautta.

Kustannukset

Koulutus on maksuton. Edellyttää oppisopimuksen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digi- ja somemarkkinointi – yrittäjän ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Digi- ja somemarkkinointi – yrittäjän ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: