Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Henkilöstöjohtamisen valmennus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
8 kk
5 760 EUR + alv 24 % (yht. 7 142,40 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo
Alkavat koulutukset
Espoo
5 760 EUR
23.9.2021

Espoo
5 760 EUR
27.10.2021

Henkilöstöjohtamisen valmennus

HR-ammattilainen, syvennä omaa johtamisosaamistasi ja kehitä organisaatiosi strategista henkilöstöjohtamista! Henkilöstöjohtamisen valmennuksella kytket henkilöstöjohtamisen tiukasti liiketoimintaan ja varmistat tavoitteita tukevan onnistumisen – tiedät mitä asioita tehdä ja tiedät miten tehdä ne oikein. Valmennukseen sisältyy henkilökohtaista sparrausta, jossa pureudutaan juuri sinun tarpeisiisi ja organisaatiosi haasteisiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstöjohtamisen valmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja henkilöstöjohtaminen sen tärkein menestyksen rakentaja. Hyvän henkilöstön lisäksi tarvitaan myös parasta mahdollista johtamista ja henkilöstöjohtamista, jotta henkilöstön täysi potentiaali ja kapasiteetti saadaan esiin.  

Henkilöstöjohtamisen valmennuksen myötä saat valmiuksia toimia vaativissa henkilöstöjohtamisen tehtävissä sekä tukea ammatti-identiteettisi kasvuun. Valmennuksessa pääset tutustumaan uusimpiin henkilöstöjohtamisen ilmiöihin ja toimintatapoihin. Lisäksi kartutat muita tärkeitä HR:n osaamistarpeita, kuten osto- ja hankintaosaamista. Valmennukseen kuuluvassa henkilökohtaisessa sparrauksessa voit esittää organisaatioosi tai henkilökohtaisiin tarpeisiisi liittyviä kysymyksiä, joihin pääset luomaan ratkaisut itse ammattilaisen avustuksella. 

Valmennuksen jälkeen kykenet tuomaan organisaatiosi johtamisjärjestelmää näkyväksi, jolloin tiedostamattomiin tekijöihin on helpompi tarttua. Näin johtamista on helpompi viedä jatkossa haluttuun suuntaan.  

Valmennus sopii vastuullisissa HR-tehtävissä toimiville tai niille, joiden vastuut ovat kasvamassa ja strategisen henkilöstöjohtamisen ymmärrys ja osaaminen on välttämätöntä työn kannalta. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöjohtamisen valmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty ihmisten johtajana

Käyttäytymislähtöisiä koulutuksia muutokseen ja liiketoimintaan. Hansen Beckin räätälöidyt valmennukset tarjoavat uusia välineitä johtamiseen.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstöjohtamisen valmennus täytä seuraavat tiedot: