Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Henkilöstön sitouttaminen ja palkitseminen

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
suomi
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
1 830 EUR
10.3.2021

Verkossa
1 830 EUR
10.3.2021

Henkilöstön sitouttaminen ja palkitseminen

Kun kilpailu osaavista työntekijöistä kovenee, nousevat henkilöstön palkitseminen ja sitouttaminen kriittisiksi kilpailutekijöiksi yritysten välillä. Opi työntekijöiden palkitsemisen ja sitouttamisen aineelliset ja aineettomat vaihtoehdot.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstön sitouttaminen ja palkitseminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Henkilöstön palkitseminen ja sitouttaminen ovat hyvin vahvoja ohjauksen ja johtamisen keinoja. Onkin tärkeää, että ne toimivat ja tukevat liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista.

Tässä koulutuksessa opit rakentamaan oikeudenmukaisen ja motivoivan työn vaativuuden arvioinnin ja siihen perustuvan palkkauspolitiikan ja palkitsemisjärjestelmän. Opit soveltamaan palkkauksen, palkitsemisen ja sitouttamisen periaatteita erilaisiin työntekijöihin. 

Kun faktat ovat selvillä, tiedät miten säästää kustannuksia tinkimättä työntekijöiden hyvinvoinnista ja tyytyväisyydestä. Tutustut myös henkilöstön palkitsemisen verotuksen perusteisiin. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, suoraan omiin työtehtäviisi.

Tämä koulutus sopii HR- ja talousammattilaisille sekä esimiehille.

Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstön sitouttaminen ja palkitseminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstön sitouttaminen ja palkitseminen täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: