Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

HR-analytiikka

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kuukautta
   
Espoo
Avoin koulutus

HR-analytiikka

Nykyaikaisessa henkilöstöjohtamisessa HR-luvut ja analytiikka luovat perustan päätöksenteolle ja suunnittelulle. Tällä kurssilla opit ymmärtämään ja hyödyntämään lukuja ja hahmotat, miten HR-analytiikka voi palvella henkilöstöjohtamista ja liiketoimintaa.

HR-analytiikka kertoo olennaiset luvut

HR-analytiikka tekee näkyväksi henkilöstöön kohdistuneiden panostusten tuotoksen ja tuloksellisuuden. Kun henkilöstön osaamisesta, jaksamisesta ja hyvästä johtamisesta pidetään huolta, luodaan pohjaa menestykselle. Keskustelu johdon kanssa on sujuvampaa ja tuloksellisempaa, kun pystyt HR-ammattilaisena esittämään perustelut tälle myös lukujen valossa; säästöinä, kustannustehokkuutena ja tuloksellisuutena.

Tässä koulutuksessa opit hahmottamaan, mitkä ovat olennaiset luvut oman organisaatiosi liiketoiminnan ja henkilöstöjohtamisen kannalta. Innostut seuraamaan HR:n lukuja ja opit kytkemään ne tuottavuuteen ja tuloksellisuuteen. Koulutuksessa ei keskitytä pilkuntarkkoihin lukuihin vaan opitaan tekemään arvioita suunnista ja trendeistä HR-lukujen avulla. 

Kurssi on osa Henkilöstöjohtamisen tutkintoa. Voit sisällyttää kurssin myös osaksi HR-asiantuntijanohjelmaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta HR-analytiikka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka vastaavat työssään henkilöstöjohtamisen kokonaisuudesta. Koulutus soveltuu myös talousjohtajille ja liiketoiminnasta vastaaville, joiden vastuulla on sekä henkilöstö että liiketoiminta.

Koulutuksen kesto ja aikataulu

Koulutus kestää 2 kk ja siihen sisältyy

  • 1 koulutuspäivä
  • ohjattua etäopiskelua 5–7 h viikossa.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myösopiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Koulutuksen sisältö

Koulutuspäivänä käsitellään seuraavia aiheita:

  • HR:n lisäarvon tuottaminen
  • HR:n kehitys, HR 3.0
  • Henkilöstöanalytiikan perusteet
  • (Big) datan ja kehittyneen analytiikan mahdollisuudet henkilöstöä koskevassa päätöksenteossa 
  • Esimerkkejä HR-analytiikan hyödyntämisestä liiketoiminnan näkökulmasta 

Kustannukset

1320 € + alv 24 %

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta HR-analytiikka? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta HR-analytiikka täytä seuraavat tiedot: