Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kirjanpidon perusteet

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kuukautta
1 630 EUR + alv 24 % (yht. 2 021,20 EUR)
Avoin koulutus
Espoo, Oulu
Alkavat koulutukset
Oulu
24.3.2020  
1 630 EUR
Espoo
Kysy seuraavaa aloitusta 
1 630 EUR

Kirjanpidon perusteet

Kirjanpidon perusteiden hallitseminen tehostaa vuorovaikutusta taloushallinnon ja liiketoiminnan välillä. Koulutuksen jälkeen osaat hoitaa juoksevan kirjanpidon ja laatia perustilinpäätöksen.

Koulutuksen sisältö

Tällä kirjanpidon peruskurssilla käydään läpi kirjanpito tositteesta tilinpäätökseen. Opit taidot konkreettisia käytännön harjoituksia tehden. Kurssin käytyäsi ymmärrät kirjanpidon peruskäsitteet ja hallitset tilikauden aikaiset kirjaukset, osaat hoitaa juoksevan kirjanpidon ja laatia tavanomaisen tilinpäätöksen.

Tämä kurssi on osaKirjanpitäjän tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin jatkaa opiskelua kirjanpitäjäksi asti. Kurssin jälkeen sinulla on edellytykset jatkaa myös muihin edistyneempiin taloushallinnon koulutuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kirjanpidon perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kirjanpidon perusteet -koulutus soveltuu kaikille kirjanpidon perustaitoja työssään tarvitseville. Koulutus sopii hyvin myös taloushallinnon tehtäviin siirtyville. Se soveltuu myös yrittäjille.

Koulutuksen sisältö

Koulutus kestää 3 kk ja siihen sisältyy:

  • 3 koulutuspäivää
  • ohjattua etäopiskelua, johon kuluu aikaa 7–8 h viikossa.

Lähiopetuspäivien aiheet

1. koulutuspäivä: Kirjanpidon perusteisiin tutustuminen

2. koulutuspäivä: Tilikauden aikainen kirjanpito

3. koulutuspäivä: Tositteesta tilinpäätökseen

Ohjattu verkko-opiskelu 3 kk

Etäjakson tavoitteena on, että opit tekemään kirjanpidon peruskirjauksia. Etäopiskelun aikana taitosi kehittyvät peruskirjauksista kohti tilinpäätöksen laadintaa. Harjoitustehtävissä kertaat koulutuspäivillä opittuja asioita ja syvennyt kirjanpidon perusasioihin.

Ohjattu verkko-opiskelu on itsenäistä etäopiskelua, jonka harjoitustehtävien avulla opit soveltamaan opittuja asioita käytännön tilanteisiin. Saat tehtävien suoritukseen tukea ja ohjausta. Saat myös henkilökohtaisen palautteen asiantuntijalta.

Koulutuspäivien ohjelman muutokset ovat mahdollisia.

Kustannukset

Kirjanpidon perusteet -kurssin hinta on 1630 € + alv 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kirjanpidon perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kirjanpidon perusteet täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpito haltuun verkossa

Tällä kurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen yleiset periaatteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan niitä käytännön kirjaustapahtumiin.