Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Kirjoita asiakaslähtöisesti -verkkokurssi

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 100 EUR + alv 24 % (yht. 1 364 EUR)
suomi
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
1 100 EUR
4.12.2020

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Kirjoita asiakaslähtöisesti -verkkokurssi

Kirjoita asiakkaalle, älä paperille! Kirjoittamalla asiakaslähtöisesti sitoutat lukijoita ja vahvistat organisaation mainetta asiantuntijana. Tässä vuorovaikutteisessa verkkokoulutuksessa saat henkilökohtaista palautetta teksteistäsi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kirjoita asiakaslähtöisesti -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Vasta kun tunnistat asiakkaidenne toiveet ja tarpeet, pystyt palvelemaan teksteilläsi tärkeimpiä sidosryhmiänne. Kiinnostavilla ja ammattitaitoisesti kirjoitetuilla sisällöillä sitoutat nykyisiä ja houkuttelet uusia asiakkaita tuotteidenne ja palvelujenne pariin. Tuottamalla huolella kohdennettuja, vaikuttavia verkkotekstejä toteutat organisaationne viestinnän, markkinoinnin ja myynnin tavoitteita. 

Tämä sisällöntuotannon koulutus sopii viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille ja muille työssään kirjoittaville.

Koulutus koostuu reaaliaikaisista verkkoympäristössä pidettävistä valmennuksista sekä etätehtävistä, joista saat henkilökohtaisen palautteen. Kirjoita asiakaslähtöisesti on kirjoittajakoulutus, jossa pääset vuorovaikutukseen muiden osallistujien kanssa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kirjoita asiakaslähtöisesti -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kirjoita asiakaslähtöisesti -verkkokurssi täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: