Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Kivi- ja maanrakennusalan koulutus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
6 kk
2 100 EUR + alv 24 % (yht. 2 604 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
2 100 EUR
1.11.2021

Espoo
2 100 EUR
1.11.2022

Verkossa
2 100 EUR
Järjestetään toistaiseksi etänä

Kivi- ja maanrakennusalan koulutus

Kivi- ja maarakennusalalla työnjohtaja hoitaa ammattialansa monipuoliset työtehtävät itsenäisesti vaativissakin toimintaympäristöissä. Opi toimimaan alasi erikoisosaajana sekä kehittämään toimintaa, tuotteita ja palveluja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kivi- ja maanrakennusalan koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kivi- ja maanrakennusalan koulutus antaa monipuoliset valmiudet toimia alan työnjohto- ja esimiestehtävissä. Saat osaamista laajojen asiakokonaisuuksien hallintaan, hyviä esimiestaitoja sekä opit johtamaan ja kehittämään vastuualueesi toimintaa itsenäisesti ja tuloksellisesti.  Koulutuksessa laajennat myös osaamistasi kivi- ja maanrakennusalan työnsuunnittelussa, työtekniikoissa sekä työturvallisuudessa.

Koulutus on tarkoitettu maanrakennusalan työnjohto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä toimiville tai niihin siirtyville.

Koulutuksen painopisteenä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä ja työhönsoveltamistehtävillä. Koulutuksen opit siirtyvät suoraan konkreettiseen toimintaan työpaikalla, ja koko yrityksen kilpailukyky, laatu ja toimitusvarmuus paranevat.

Voit halutessasi laajentaa tämän koulutuksen Työteknikon koulutustusohjelmaksi, johon sisältyy lisäksi esimies- ja työnjohtotyöskentelyyn keskittyvä ammatillinen tutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelman suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kivi- ja maanrakennusalan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kivi- ja maanrakennusalan koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: