Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
6 kuukautta
2 200 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 2 200 EUR)
2.1.2021
Haku päättyy: 2.1.2021
   
Espoo
Avoin koulutus

Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus

Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan työnjohtajan tulee hallita laajoja asiakokonaisuuksia. Häneltä vaaditaan myös hyviä esimiestaitoja ja osaamista toimia teknisenä asiantuntijana. Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus takaa osaamisesi ajantasaisuuden ja vahvistaa asiantuntijuuttasi.

Täsmäosaamista kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan työnjohtajille

Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus antaa monipuolista osaamista toimia alan työnjohto- ja esimiestehtävissä. Opit teknisen piirtämisen, sähkö- sekä ohjaustekniikan ja automaatiojärjestelmien perusteet. Työnsuunnittelu, työtekniikat sekä työturvallisuus paranevat osaamisesi laajentuessa.

Tämän konetekniikan koulutuksen painopisteenä on työssä oppiminen, jota tuetaan käytäntöön tiiviisti kytkeytyvillä koulutuspäivillä ja työhönsoveltamistehtävillä. Koulutuksen opit siirtyvät suoraan konkreettiseen toimintaan työpaikalla, ja koko yrityksen kilpailukyky, laatu ja toimitusvarmuus paranevat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu alan työnjohto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä toimiville tai niihin siirtyville.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on 6 kuukautta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 2200 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kone-, metalli- ja kunnossapitotekniikan koulutus täytä seuraavat tiedot: