Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lähiesimiestyön ammattitutkinto – sosiaali- ja terveysala

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kk
630 - 660 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 630 EUR, 818,40 EUR)
suomi
Tutkinto
Oulu, Verkossa
Alkavat koulutukset
Oulu
630 EUR
30.10.2020

Verkossa
660 EUR
30.10.2020

Lähiesimiestyön ammattitutkinto – sosiaali- ja terveysala

Opi motivoimaan tiimiäsi ja tekemään tuloksellista esimiestyötä. Tämä lähiesimiestyön ammattitutkinto on räätälöity sosiaali- ja terveysalalle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto – sosiaali- ja terveysala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Hyvä lähiesimies rakentaa hyvinvoivaa työyhteisöä. Koulutuksessa otat haltuun esimiestyön kokonaisuuden: opit ohjaamaan ja suunnittelemaan tiimisi työskentelyä ja kasvat hyväksi esimieheksi. Koulutuksen jälkeen tunnet myös lainsäädännölliset velvollisuudet ja oikeudet johtaa tiimisi osaamista, työnjakoa ja tehtäviä strategiaa tukevalla tavalla. 

Lähiesimiestyön ammattitutkinto on työelämässä arvostettu ammatillinen tutkinto, joka räätälöidään sinulle sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi.  Tutkinto sopii uusille esimiehille sekä vastikään operatiivisessa vastuutehtävässä aloittaneille päälliköille, tiiminvetäjille ja asiantuntijoille. Jos olet jo pitkään toiminut esimiehenä, suosittelemme sinulle Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto – sosiaali- ja terveysala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto – sosiaali- ja terveysala täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: