Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – kaupan ala

Rastor-instituutti
Yhteenveto
18 kk
1 160 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 1 160 EUR)
30.3.2023
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Tutkinto
Rastor-instituutti

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – kaupan ala

Työskenteletkö kaupan alalla myymälän/osaston esihenkilönä tai asiantuntijatehtävissä tai oletko siirtymässä esihenkilötehtäviin? Vastaatko myymälän tai osaston toiminnasta ja tuloksellisesta johtamisesta? Tällä koulutuksella hankit työkalupakkiisi uusia työvälineitä esihenkilötyöhön, johtamiseen sekä tuloksellisen toiminnan kehittämiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – kaupan ala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutuksessa opit suunnittelemaan vastuualueesi toimintaa, asettamaan mitattavissa olevia tavoitteita sekä seuraamaan niiden saavuttamista tunnuslukujen avulla. Opit seuraamaan kaupan alan kehitystä ja tunnistat alan megatrendit. Verkostoidut myös alan osaajien kanssa

Koulutuksella vahvistat omaa johtajuuttasi ja saat lisää varmuutta ja jämäkkyyttä esihenkilötyöskentelyysi. Opit motivoimaan ja sitouttamaan henkilöstöä tavoitteisiin ja opit antamaan rakentavaa palautetta haastavimmissakin tilanteissa. Saat välineitä myös myynnin, valikoiman tai tuoteryhmäasiantuntijuuden kehittämiseen ja opit hyödyntämään digitaalisia työvälineitä.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto kaupan osaamisalalla sopii sinulle, joka työskentelet myymälä- tai osastopäällikkönä, vastuumyyjänä, myymälä- tai osastovastaavana, asiantuntijatehtävissä valikoiman tai tuoteryhmän kehittämisessä. Voit myös olla vasta siirtymässä esihenkilö- tai asiantuntijatehtäviin. Vastuullasi voi olla myös verkkokaupan myynti ja toiminnan kehittäminen. Koulutus soveltuu myös yrittäjille. 

Kustannukset

Tämä koulutus on Opetus- ja kulttuuriministeriön osittain rahoittamaa ammatillista lisäkoulutusta. Opiskelija maksaa vain koulutuksen opiskelijamaksun. Opiskelijamaksu sisältää tutkinnon suorittamisen ja kaikki tutkinnon kurssit, joille opiskelija osallistuu, sekä oppimateriaalit ja kirjat.

Opiskelijamaksu laskutetaan yhdessä erässä, ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa osoitamme ja lähetämme Opetushallituksen ohjeen mukaan koulutuksen laskun opiskelijalle. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Tutkinnon suorittanut voi tietyin edellytyksin (yhteensä viiden vuoden ylittävä työ- tai virkasuhde) anoa Työllisyysrahastolta ammattitutkintostipendiä (414 €).

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 %  koulutuksen hinnasta.

Rastor-instituutin ammatilliset tutkinnot ovat arvonlisäverottomia.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – kaupan ala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto – kaupan ala täytä seuraavat tiedot: