Marketing and Sales Specialist F.E.C, Uusimaa

Rastor-instituutti
Yhteenveto
6 kk
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
Hae heti
suomi
   
Lähiopetus
Espoo
Työvoimakoulutus
Rastor-instituutti

Marketing and Sales Specialist F.E.C, Uusimaa

Haluatko monikanavaisen markkinoinnin ja myynnin asiantuntijaksi, joka pystyy luomaan asiakkaita sitouttavia asiakaskokemuksia? Haluatko tietää, miten johdonmukaisesti brändiä johtamalla tuotetaan asiakasarvoa ja arvo saadaan kotiutettua liikevaihdoksi viivan alle? Tai mikä on vastuullisuuden merkitys yritysmielikuvalle? Mikäli sinulle ei ole täysin valjennut vuorovaikutus- ja viestintätaitojen, asiakasymmärryksen, verkkokaupan sekä somen merkitys asiakaspolulla tai et osaa tulkita asiakasdatan avulla asiakkaiden ostokäyttäytymistä, olet juuri oikean koulutuksen äärellä!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Marketing and Sales Specialist F.E.C, Uusimaa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Marketing and Sales Specialist F.E.C -rekrytoivassa koulutuksessa sinua luotsaavat markkinoinnin ja myynnin huippuasiantuntijat. Opit kehittämään asiakkuusstrategiaa, parantamaan yritysmielikuvaa tarjoamalla asiakkaille positiivisia kokemuksia, suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinointiviestintää sekä hyödyntämään sosiaalista mediaa markkinoinnissa. Perehdyt myös mm. Facebookin ja Instagramin mahdollisuuksiin kuluttajamarkkinoinnissa ja opit hahmottamaan verkkokaupan liiketoimintamahdollisuudet.

Sovellat oppimaasi käytäntöön työskentelemällä samanaikaisesti osaamistasi ja kiinnostustasi vastaavissa työtehtävissä. Tavoitteena on solmia työsopimus koulutuksen päätyttyä. Korkeatasoisen ja monipuolisen koulutuksen järjestää Uudellamaalla Rastor-instituutti yhteistyössä TE-palveluiden kanssa.

Millaisiin tehtäviin voit työllistyä?

Voit työllistyä esimerkiksi markkinoinnin ja myynnin asiantuntijaksi tai avustaviin tehtäviin, jossa vastuullesi voivat kuulua myynnin, verkkokaupan tai markkinoinnin kehitysprojektit, digitaalisen myynnin tai markkinoinnin tehtävät, asiakaskokemuksen kehittäminen tai data-analytiikka ja siitä johdetut toimenpiteet. 

Kuka voi hakea koulutukseen? 

Marketing and Sales Specialist F.E.C -koulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja kuntakokeilujen asiakkaille. Koulutus sopii markkinointia ja/tai myyntiä työssään jo tehneille henkilöille, jotka haluavat laajentaa omaa osaamistaan. Koulutus sopii myös kaupallisen, teknisen tai muun soveltuvan opisto-, AMK- tai korkeakoulututkinnon suorittaneille. Voit olla työurasi alussa tai alanvaihtaja, mikäli sinulla on edellä mainittua soveltuvaa koulutus- tai työkokemusta.  
 
Soveltuvan osaamistaustan lisäksi tärkeää on motivaatio kehittyä markkinoinnin ja myynnin asiantuntijaksi. Kielitaitoedellytyksenä on erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.  

Aikataulu ja toteutus 

Rekrytoiva koulutus kestää kuusi kuukautta sisältäen 100 päivää työskentelyä yhteistyöyrityksessä sekä 20 koulutuspäivää. Koulutuspäivät tarjoavat monipuolisen perehtymisen markkinoinnin ja myynnin eri osa-alueisiin. Koulutuspäivät toteutetaan monimuotokoulutuksena (lähiopetusta, verkkokoulutusta sekä ohjattua etäopiskelua). Opitun soveltaminen käytännön työtehtäviin tapahtuu yhteistyöorganisaatiossa. 

Koulutus alkaa joustavasti 11.4.-22.5.2023 ja päättyy 13.11.2023. Koulutuksen lomajakso on 24.-28.7.2023.  

Kannattaa hakea heti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana

1. Hae koulutukseen täyttämällä hakemus TE-palveluiden sivuilla (koulutusnro 712548)

Esivalinta tehdään koulutushakemusten perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti. Varmistathan ensin, että työnhakusi on voimassa TE-palveluissa.

2. Täytä osaamisprofiilisi Rastor-instituutin rekrytointijärjestelmään

Täyttämällä osaamisprofiilin voimme etsiä juuri sinulle sopivan yhteistyöyrityksen ja kertoa henkilökohtaisesti hakuprosessin etenemisestä. Osaamisprofiilisi toimii käyntikorttina yrityksiin.
 

Viimeinen hakupäivä on 5.4.2023.

Haluatko tietää lisää F.E.C-koulutuksesta? Lue lisää

Kustannukset

F.E.C (Further Educated with Companies) on virallista työvoimakoulutusta ja osallistujalle maksuton. F.E.C-koulutuksen ajalta sinulle voidaan maksaa työttömyysetuutta (esim. ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi sekä lisäksi verotonta kulukorvausta.

Lisätietoja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista:
Valtakunnallinen TE-puhelinpalvelun koulutusneuvonta p. 0295 020 702, www.facebook.com/koulutusneuvonta

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Marketing and Sales Specialist F.E.C, Uusimaa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Marketing and Sales Specialist F.E.C, Uusimaa täytä seuraavat tiedot: