Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Markkinoinnin strateginen rooli

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 100 EUR + alv 24 % (yht. 1 364 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 100 EUR
12.3.2021

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Markkinoinnin strateginen rooli

Mitä markkinointiviestinnän johtaminen tarkoittaa koko liiketoiminnan näkökulmasta? Tässä koulutuksessa opit edistämään organisaation strategian toteutumista markkinointiviestinnän keinoin. Kurssi alkaa orientoivilla verkko-opinnoilla jo ennen ensimmäistä koulutuspäivää.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Markkinoinnin strateginen rooli, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Hae uusia johtajuuden oppeja markkinointiviestintään ja edistä strategian toteutumista oman organisaatiosi markkinointiviestinnällä. Tässä koulutuksessa perehdyt liiketoimintaan helikopteriperspektiivistä, oman markkinointitoimintosi ulkopuolelta. Luot yhteistä näkemystä organisaatioon siitä, miten markkinointiviestintä tukee yhteisten tavoitteiden saavuttamista. 

Teet opintojen aikana omaan työhösi liittyviä harjoituksia, joiden avulla kehität markkinointiviestinnän johtamista jo koulutuksen aikana. 

Koulutus soveltuu markkinoinnin, myynnin tai viestinnän asiantuntijoille ja esimiehille sekä vastaaviin tehtäviin siirtyville. Koulutus sopii myös sinulle, joka haluat kehittää markkinointiviestinnän johtamiskäytäntöjä uusin strategisin opein. Kurssi on osa markkinointiviestinnän alan erikoisammattitutkintoa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Markkinoinnin strateginen rooli? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Markkinoinnin strateginen rooli täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: