Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – hius- ja kauneudenhoitoala

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1,5-2 v
0 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 0 EUR)
5.10.2020
suomi
   
Lähiopetus
Espoo, Verkossa
Tutkinto

Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – hius- ja kauneudenhoitoala

Kehitä ammattitaitoasi ja suorita hius- ja kauneudenhoitoalan yrittäjille ja ammattilaisille suunnattu liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi. Koulutuksessa perehdytään mm. markkinointiin, kannattavaan toimintaan, asiakaspalveluun ja yritystoimintaan parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitoalan näkökulmasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – hius- ja kauneudenhoitoala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Merkonomikoulutuksessa kehität ammattitaitoasi myynnissä, asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa. Tutkinto antaa kattavan käsityksen parturi-kampaamo- tai kauneudenhoitoalan yrityksen liiketoiminnasta, joten se sopii hyvin alan yrittäjille. Merkonomi on tunnettu ja työelämässä arvostettu asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisten perustutkinto. Saat sen kautta myös jatko-opiskelukelpoisuuden.

Parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitoalalle kohdennettua liiketalouden koulutusta on toteutettu jo vuodesta 2012 eri puolella Suomea. Ryhmiä on ollut tähän mennessä yli 20. Koulutusohjelma järjestetään yhteistyössä Faros & Com Oy:n ja Suomen Hiusyrittäjät ry:n kanssa.

 

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – hius- ja kauneudenhoitoala? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Merkonomi – liiketoiminnan perustutkinto – hius- ja kauneudenhoitoala täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: