Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Myynnin koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
4–10 kk
1 890 EUR + alv 24 % (yht. 2 343,60 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 890 EUR
joustava aloitus

Verkossa
1 890 EUR
joustava aloitus

Myynnin koulutusohjelma

Kasva myynnin ammattilaiseksi! Myynnin koulutusohjelman käytyäsi vakuutat myyntityössä ja teet tarjouksia, joihin potentiaalinen asiakas tarttuu. Tuloksellinen myynti on sinun käsissäsi!

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Myynnin koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

​Myynnin koulutusohjelmassa opit suunnittelemaan ja toteuttamaan myyntiä ja asiakaspalvelua. Ymmärrät, mistä vakuuttava asiakaskokemus rakentuu ja miten pystyt omalla panoksellasi vaikuttamaan siihen. Opit tunnistamaan asiakkaan ostoprosessin ja laatimaan oman myyntisuunnitelmasi sen pohjalta. Saat eväitä myyntiprosessin hallintaan, ja oman myyntityön suunnittelusta ja seurannasta tulee osa arkeasi. 

Myynnin koulutusohjelmassa räätälöimme sinulle henkilökohtaisen opiskeluohjelman, jossa huomioimme kehittymiskohteesi. Laaja kurssitarjontamme takaa kiinnostuksesi mukaiset suuntautumisvaihtoehdot.

Räätälöitävyytensä ansiosta tämä koulutus soveltuu myynnin parissa työskenteleville, myynnin tehtäviin siirtyville ja alan perustiedot hallitseville. Koulutus sopii hyvin eri alojen asiantuntijoille, joiden tehtävänä on myydä tai toimia asiakasrajapinnassa entistä myynnillisemmin.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Myynnin koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Myynnin koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: