Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Palkkaus ja palkitsemisen perusteet

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 030 EUR + alv 24 % (yht. 1 277,20 EUR)
11.5.2021
suomi
   
Lähiopetus
Espoo, Verkossa
Koulutus

Palkkaus ja palkitsemisen perusteet

Syvenny palkan muodostumisen periaatteisiin: mistä palkka muodostuu ja mikä palkkaan vaikuttaa? Tällä kurssilla opit ymmärtämään, miten palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmän toimivuus vaikuttaa henkilöstön motivaatioon, työhyvinvointiin ja tuottavuuteen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Palkkaus ja palkitsemisen perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Palkkauksen ja palkitsemisen hyvät käytännöt ovat jokaisen toimivan organisaation perusta. Koulutuksen myötä rohkaiset organisaatiota avoimeen keskusteluun palkkauksesta ja palkitsemisjärjestelmästä. Tuliaisena koulutuksesta tuot organisaatiosi käyttöön viimeisimmän tutkimustiedon ja parhaat palkkaus- ja palkitsemiskäytännöt.

Palkkaus ja palkitsemisen perusteet -koulutus sopii HR-assistenteille ja muille HR-ammattilaisille, esimiehille sekä taloushallinnossa toimiville.  

Opit, miten palkka muodostuu ja miten työn vaativuutta arvioidaan. Kurssilla teemoihin pureudutaan käytännönläheisin esimerkein. Lisäksi analysoit oman organisaatiosi nykytilan ja suunnittelet kehitysehdotuksia. Opit näin huolehtimaan oman organisaatiosi palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmän toimivuudesta.

Kurssi on osa Henkilöstöassistentin tutkintoa. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palkkaus ja palkitsemisen perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palkkaus ja palkitsemisen perusteet täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: