Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Projektijohtamisen verkkokoulutus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
4 kk
450 EUR + alv 24 % (yht. 558 EUR)
joustava aloitus
suomi
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus

Projektijohtamisen verkkokoulutus

Kattava starttipaketti sinulle, joka aloittelet projektityötä tai tähtäät projektipäälliköksi. Opit suunnittelemaan, johtamaan ja analysoimaan projekteja. Koulutus soveltuu kaikille toimialoille ja se opiskellaan kokonaan verkossa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Projektijohtamisen verkkokoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Työnteko muuttuu projektiluonteiseksi, joten projektijohtamisen taitoja tarvitaan kaikkialla. Koulutuksessa opit kaikki tärkeimmät asiat, jotka tulee ottaa huomioon projektin eri vaiheissa. Saat käyttöösi konkreettisia työkaluja ja esimerkkejä elävästä työelämästä. 

Kaikki koulutuksen tehtävät voidaan soveltaa oikeaan työelämän projektiin, joten saat koulutuksen hyödyt välittömästi käyttöösi. Saat myös tallennettua työkalut itsellesi myöhempää käyttöä varten.

Verkkokoulutuksessa opiskelua ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan. Voit siis opiskella sinulle sopivaan tahtiin ja palata haluamaasi kohtaan aina uudelleen. Projektijohtamisen verkkokoulutus sopii projektityötä aloitteleville ja projektipäälliköiksi tähtääville. Koulutus on suunniteltu niin, että se soveltuu millä tahansa toimialalla työskenteleville. 

Laajemmasta projektijohtamisen koulutuksesta kiinnostuneille suosittelemme Projektijohtamisen koulutusohjelmaa.
 

 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Projektijohtamisen verkkokoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Projektijohtamisen verkkokoulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: