Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Sisäinen some

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 kk
1 100 EUR + alv 24 % (yht. 1 364 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 100 EUR
15.1.2021

Verkossa
1 100 EUR
15.1.2021

Sisäinen some

Innostu sosiaalisen median mahdollisuuksista työpaikan sisäisessä viestinnässä! Kurssilla opit, miten avoin tiedonkulku voi muovata työpaikasta tehokkaan ja oppivan yhteisön. Kurssin käytyäsi pystyt lanseeraamaan sopivat somekanavat sekä tiimisi että koko organisaation viestintään.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sisäinen some, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sosiaalisen median kanavia on alettu hyödyntää työpaikoilla tiimien sisäisen tiedonvaihdon apuna. Usein niiden käyttö on kuitenkin hallitsematonta: yksi tiimi viestii WhatsAppissa, toinen Slackissä ja kolmas pitää kiinni sähköpostista. Yhteisiä hyötyjä ei saada, ja tieto katoaa kanavaviidakkoon.

Tällä kurssilla tutustut tärkeimpiin sisäisen somen työkaluihin. Pääset pohtimaan, millaisia hyötyjä vuorovaikutteinen viestintä toisi teidän työpaikallenne ja opit, miten voit ottaa työpaikkasi viestintäkaaoksen haltuun sisäisiä somekanavia hyödyntäen. Opit asemoimaan sisäiset sosiaalisen median kanavat muiden viestintäkanavien, esim. intranetin rinnalle.

Kurssi sopii sisäisen viestinnän parissa työskenteleville viestintä- ja HR-asiantuntijoille. Sopiva hetki osallistua kurssille on tilanne, jossa pohditte uudelleen sisäistä viestintäänne tai tiimien ryhmätyötä. Kurssille voi tulla myös hakemaan innostusta jo käytössä olevan sisäisen somekanavan tehokkaampaan hyödyntämiseen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sisäinen some? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sisäinen some täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: