Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta – tule mukaan Webinaaripäivään 10.12.2020! 

Strateginen henkilöstöjohtaminen

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
27.10.2021
suomi
   
Lähiopetus
Espoo, Verkossa
Koulutus

Strateginen henkilöstöjohtaminen

Strategisen henkilöstöjohtamisen kurssilla ryhdyt rohkeasti uudistamaan oman organisaatiosi henkilöstöjohtamista. Syvennyt moderneihin henkilöstöjohtamisen tapoihin. Selvität organisaationne kriittiset kehityskohteet ja tiedät, millä välineillä tarttua niihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Strateginen henkilöstöjohtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Strateginen henkilöstöjohtaminen -kurssilla opit luomaan organisaatioon henkilöstön johtamisen mallin, joka tuottaa kilpailukykyä ja arvoa. Tiedät, millaisista elementeistä rakentuu menestyvän organisaation henkilöstöjohtaminen.  

Henkilöstö, yrityksen tärkein voimavara, edellyttää modernia ja suunnitelmallista johtamista.  Koulutuksessa analysoit organisaatiosi henkilöstöjohtamisen nykytilan ja kehität muutoskohteille parannustoimenpiteet. Tuloksena on ketterät, arvoa luovat henkilöstöjohtamisen mallit, joilla henkilöstön potentiaali saadaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön.

Kurssi soveltuu vastuullisissa HR-tehtävissä toimiville, kuten henkilöstöjohtajille, sekä muille henkilöstöjohtamisen kehittämistehtävissä toimiville. Se tuo hyvän perustan henkilöstöjohtamiseen myös mm. talous-, hallinto- ja aluejohtajille.

Kurssi on osa Henkilöstöjohtamisen tutkintoa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Strateginen henkilöstöjohtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Strateginen henkilöstöjohtaminen täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: