Strateginen henkilöstöjohtaminen

Rastor-instituutti, paikassa Espoo
Kesto
2 kk
Hinta
920 EUR + alv 24 % (yht. 1 140,80 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 kk
Hinta
920 EUR + alv 24 % (yht. 1 140,80 EUR)
Seuraava toteutus
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Strateginen henkilöstöjohtaminen

Rastor-instituutti
Työelämän nopea muutos haastaa henkilöstöjohtamista. Olemme tilanteessa, jossa henkilöstö on organisaation kriittinen menestystekijä. Miten hyvin sinun yrityksesi pärjää kovenevassa kilpailussa? Strateginen henkilöstöjohtaminen -kurssilla rakennat askelmerkit menestykseen, jonka ytimessä on henkilöstö. Koulutusta uudistetaan. Uudistettu koulutus käynnistyy vuoden 2024 alussa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Strateginen henkilöstöjohtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

syksy 2023

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • suomi

Kohderyhmä

Strateginen henkilöstöjohtaminen -kurssilla pureudutaan tulevaan menestykseen ratkaisevasti vaikuttavaan henkilöstöjohtamiseen. Fokus on siis tulevaisuudessa, tavoitteena on menestys, jonka saavat aikaan ihmiset ja jonka keinona on johtaminen.

Kurssilla oivallat, miten tuloksekas, liiketoiminta- ja strategialähtöinen henkilöstöjohtaminen rakennetaan. Kirkastat organisaatiosi strategisen henkilöstöjohtamisen tilanteen ja kytket henkilöstöjohtamisen liiketoiminnan ytimeen. Tuloksena on ketterät, arvoa luovat henkilöstöjohtamisen mallit, joilla henkilöstön potentiaali saadaan parhaalla mahdollisella tavalla käyttöön.

Kurssi on tarkoitettu mm. HR-ammattilaisille sekä talous- ja liiketoimintavastuussa oleville henkilöille, joiden tehtävänä on tarkastella henkilöstöön liittyviä asioita strategisesti, ennakoivasti ja tulevaisuuteen tähtäävästi.

Kustannukset

Osallistumismaksu kattaa kirjat ja muut oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Strateginen henkilöstöjohtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu