Talent Acquisition – Onnistunut rekrytointi

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
1 kk
Hinta
920 EUR + alv 24 % 460 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
13 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1 kk
Hinta
920 EUR + alv 24 % 460 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
13 lokakuuta, 2023 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Talent Acquisition – Onnistunut rekrytointi

Rastor-instituutti
Talent Acquisition -koulutus vastaa osaamistarpeisiisi silloin, kun haluat parantaa rekrytointiprosessianne, rakentaa hyvää ehdokaskokemusta, tavoittaa oikeanlaiset osaajat ja lisätä monimuotoisuutta rekrytoinnissa. Lupaamme, että opit taitoja, joilla kehität omaa organisaatiota ja työtäsi. Tule oppimaan Talent Acquisition -prosessi – se ei ole pelkkä trendikäs termi, vaan tapa toimia menestyksen varmistamiseksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talent Acquisition – Onnistunut rekrytointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

13 lokakuuta, 2023

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Koulutuksessa opit suunnittelemaan Talent Acquisition -prosessin ja toimimaan tehokkaasti sen eri vaiheissa. Opit houkuttelemaan osaajia siten, että liiketoiminnan tarpeet ja henkilöstön potentiaali kohtaavat.

Koulutus antaa sinulle konkreettisia vinkkejä työnantajakuvan kehittämiseen ja rekrytoinnissa onnistumiseen. Saat mukaasi rekrytointityöhön liittyvää materiaalia ja toimintamalleja, ja pääset kehittämään osaamistanne seuraavalle tasolle. Koulutuksen jälkeen tunnet DEI:n ja tiedät, kuinka monimuotoisuus, mahdollistaminen ja mukaan ottaminen ovat osa rekrytointia ja miten ne tukevat työhyvinvointia.

Koulutuksesta saamiesi uusien taitojen avulla rakennat ja ylläpidät hyvää työnantajakuvaa ja positiivista työnhakijakokemusta siten, että uudet oivalluksesi tuottavat arvoa liiketoimintaan. Opit konkreettisia keinoja oikeanlaisten osaajien tavoittamiseen.

Jos olet miettinyt rekrytoinnin onnistumisen kehittämistä, tulevaisuuden osaajien löytämistä tai olet jo suunnittelemassa Talent Acquisition -prosessia, kurssimme on oikea paikka aloittaa näiden konkreettinen työstäminen.

Kustannukset

Osallistumismaksu kattaa oppimateriaalit.

Osallistumismaksu laskutetaan yhdessä erässä ja sen tulee olla maksettuna ennen koulutuksen alkua. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talent Acquisition – Onnistunut rekrytointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu