Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Talent Management

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kuukautta
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
6.4.2020
Haku päättyy: 25.3.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Talent Management

Talent Management tarkoittaa organisaation osaamisen ja osaajien johtamista. Tämä henkilöstöjohtamisen koulutus auttaa ymmärtämään Talent Managementin kokonaisuuden. Kurssilla analysoit oman organisaatiosi tilannetta ja rakennat systemaattisuutta sen toimintaan.

Talent Management tuo kilpailukykyä

Kun organisaation tulevaisuutta tarkastellaan Talent Managementin kautta, henkilöstöjohtamisessa osataan ottaa huomioon uudenlaisia ratkaisuja mm. kilpailtaessa osaavista tekijöistä. Koulutuksessa perehdyt kehittämään koko organisaation osaamista ja kyvykkyyttä sekä tunnistamaan yksittäisten työntekijöiden potentiaalia. Rakennat omalle organisaatiollesi konkreettisia toimenpiteitä, joilla kehitetään osaamisen johtamista kokonaisuutena ja myös yksilöiden näkökulmasta.

Talent Management -ajattelu tuo yhteistä ymmärrystä siitä, mistä organisaation ydinosaaminen rakentuu. Opit tunnistamaan osaamista ja osaajia sekä kehittämään osaamisen johtamista niin, että se tuottaa kilpailukykyä ja menestystä koko yritykselle. Koulutuksen jälkeen osaat priorisoida, miten alatte omassa organisaatiossanne edistää Talent Managementia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Talent Management, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu henkilöstöjohtamisen ja henkilöstön kehittämisen parissa työskenteleville.

Koulutuksen sisältö

Koulutus kestää 2 kk ja siihen sisältyy

  • 2 koulutuspäivää
  • ohjattua etäopiskelua 7–10 h viikossa.

Etäopiskelu on tavoitteellinen opiskelujakso ja osa tehokasta oppimisprosessia. Sovellat oppimaasi käytännön tilanteisiin, usein suoraan omiin työtehtäviisi. Etäjakso sisältää myös opiskelua verkossa, ja saat ohjausta kouluttajilta ja tukea muilta opiskelijoilta.

Keskeiset teemat

  • Talent Management -kokonaisuus
  • Talent Management organisaation näkökulmasta
  • Talent Management yksilön näkökulmasta
  • Talent Managementin työkaluja
  • Kuinka lähden rakentamaan tai kehittämään oman organisaationi Talent Managementia

Kustannukset

1830 € + alv 24 %

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Talent Management? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Talent Management täytä seuraavat tiedot: