Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Toimitusketjun hallinnan koulutus

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3–4 kk
2 100 EUR + alv 24 % (yht. 2 604 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
2 100 EUR
1.9.2021

Toimitusketjun hallinnan koulutus

Paranna logistiikkatoimintojen laatua ja luotettavuutta ja opi huomioimaan logistiikan ympäristövaikutukset. Toimintaketjun hallinnan koulutuksessa vahvistat logistiikkaosaamistasi ja saat keinot parantaa yrityksesi toimintavarmuutta ja kilpailukykyä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Toimitusketjun hallinnan koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Opi kehittämään materiaali- ja tietovirtojen hallinta mahdollisimman tehokkaaksi ja taloudelliseksi läpi koko ketjun, aina asiakkaalle saakka.

Tämä logistiikka-alan koulutus soveltuu erityisesti logistiikan tehtävissä työskenteleville tai niihin tehtäviin siirtyville. Se soveltuu myös jatko- tai täydennyskoulutusta logistiikan alalta tarvitseville, jotka haluavat saattaa ammattitaitonsa ajantasalle.

Koulutuksessa hahmotat yrityksesi logistiikan kokonaisuuden ja opit suunnittelemaan ja kehittämään yrityksesi logistisia toimintoja. Logistiikkaosaamisellasi autat yritystäsi parantamaan kilpailukykyä, toiminnan laatua sekä toimitusvarmuutta.

Voit halutessasi laajentaa tämän koulutuksen Työteknikon koulutustusohjelmaksi, johon sisältyy lisäksi esimies- ja työnjohtotyöskentelyyn keskittyvä ammatillinen tutkinto sekä matematiikan ja fysiikan valmennusosio. Työteknikon koulutusohjelman suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Toimitusketjun hallinnan koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Toimitusketjun hallinnan koulutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: