Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työoikeutta HR-lähtöisesti

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kk
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 830 EUR
26.11.2020

Espoo
1 830 EUR
22.11.2021

Verkossa
1 830 EUR
26.11.2020

Työoikeutta HR-lähtöisesti

Työoikeus luo raamit työhön liittyvälle toiminnalle ja toimijoille. Koulutuksen aikana opit soveltamaan työlainsäädäntöä niin, että pystyt ennaltaehkäisemään vaikeita tilanteita ja rakentamaan työyhteisön toiminnalle ja esimiestyölle työoikeudellisesti kestävät raamit.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työoikeutta HR-lähtöisesti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssilla perehdyt työoikeuteen HR:n näkökulmasta. Saat käytännön työkaluja, jotka ohjaavat työoikeuden soveltamisessa. Kurssilla ei käydä läpi työlainsäädäntöä kokonaisuudessaan, vaan keskitytään sen keskeisiin osiin ja niiden tulkintaan. Kurssilla käsitellään ongelmia, jotka koskevat lähes jokaista työpaikkaa, ja joiden ratkaisussa on syytä pitää mielessä eri näkökulmia, kuten oikeudellinen, taloudellinen ja inhimillinen.

Koulutus soveltuu HR-ammattilaisille ja esimiehille, jotka jo hallitsevat työlainsäädännön perusteet.

Vahva työlainsäädännön tuntemus on tukeva pohja HR- ja esimiestyölle, ja sen avulla voidaan välttää monet hankalat tilanteet. Koulutuksella varmistat omassa työssäsi, että yrityksesi noudattaa työlainsäädäntöä. Osaat myös ohjata esimiehiä toimimaan oikein. Työsuhdeasioiden lainmukainen hoitaminen ja henkilöstön tasapuolinen kohtelu parantavat työhyvinvointia ja lisäävät työssä viihtymistä.

Tämä kurssi sisältyy Henkilöstöpäällikön tutkintoon.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työoikeutta HR-lähtöisesti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työoikeutta HR-lähtöisesti täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: