Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työteknikon koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
18–24 kk
5 390 - 5 790 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 5 390 EUR, 5 790 EUR, 6 683,60 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku, Verkossa
Alkavat koulutukset
Tampere
5 390 EUR
30.8.2022

Espoo
5 790 EUR
14.9.2022

Kuopio
5 390 EUR
14.9.2022

Turku
5 390 EUR
12.10.2022
Rastor-instituutti

Työteknikon koulutusohjelma

Pätevöidy työnjohtajaksi! Työteknikkokoulutus on käytännönläheistä ja joustavaa opiskelua työn ohessa. Valitset koulutuksen sisällön sen mukaan, millä teollisuuden, rakentamisen tai tekniikan alalla toimit. Työteknikkokoulutuksen jälkeen voit toimia työnjohtajana, tiimivastaavana tai tuotannonsuunnittelua ja -ohjausta sisältävissä asiantuntijatehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työteknikon koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Työteknikon koulutusohjelman infotilaisuudessa kuulet tarkemmin koulutuksen hyödyistä ja tutkinnon suorittamisesta. Varmistut siitä, että koulutus on juuri sinua varten. Infotilaisuuteen voit osallistua etäyhteydellä.

 

Etene uralla tai päivitä osaamistasi työnjohtajana

Kaipaatko haasteita nykyiseen työhösi tai haluaisitko edetä urallasi? Ovatko työsi tai toimintaympäristösi muuttuneet, ja tarvitset uutta osaamista? Arvostetun työteknikkokoulutuksen työelämän asiantuntijakouluttajat varmistavat, että saat työnjohtajan tehtävässä vaadittavaa osaamista, joka kantaa läpi koko työelämän. Työteknikon koulutusohjelman suoritettuasi saat oikeuden käyttää Työteknikko-nimikettä.

Työteknikon koulutusohjelmassa suoritetaan Opetushallituksen virallinen erikoisammattitutkinto sekä ammattiaineopintoja. Osaamista kehitetään erityisesti työpaikalla tapahtuvan oppimisen kautta. Koulutuksen suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa. 

Miten hyödynnät työnjohtajakoulutusta työssäsi?

Koulutuksen jälkeen projektien ja urakoiden piuhat pysyvät hyppysissäsi. Perehdyt aikataulu- ja projektinhallintaan, kustannustehokkuuteen, laadunvarmistukseen, työturvallisuuteen sekä alan lainsäädäntöön. Kehität esimies- ja vuorovaikutustaitojasi johtaaksesi tiimiäsi. Tämän työnjohdon koulutuksen jälkeen toimit pätevänä esimiehenä tai työnjohtajana sekä teollisuudessa että työmailla. Käyntikorttiisi voit lisätä arvostetun Työteknikko-nimikkeen.

Kenelle Työteknikkokoulutus sopii?

Voit olla pitkän linjan ammattilainen tai työnjohdon tehtäviin siirtyvä. Työteknikon koulutusohjelma on tarkoitettu työnjohto-, esimies-, tiimivastaavan tehtävissä toimiville sekä nokka- ja kärkimiehille. Se sopii myös asiantuntijana ja tuotantovastaavan tehtävissä työskenteleville tai teknisten alojen yrittäjille.

Näin pääset mukaan

Kun ilmoittaudut Työteknikon koulutusohjelmaan, kartoitamme yhdessä, minkä ammatillisen tutkinnon valitset ja mikä ammattialakohtainen koulutusosio sopii parhaiten tilanteeseesi. Tutustu vaihtoehtoihin Koulutuksen sisältö -välilehdeltä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työteknikon koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti

Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä työllistämis- ja...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työteknikon koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot: