Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Työteknikon koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
18–24 kk
5 390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 5 390 EUR, 6 683,60 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku, Verkossa
Alkavat koulutukset
Kuopio
5 390 EUR
15.9.2021

Espoo
5 390 EUR
16.9.2021

Oulu
5 390 EUR
20.10.2021

Turku
5 390 EUR
20.10.2021

Työteknikon koulutusohjelma

Pätevöidy työnjohtajaksi! Työteknikon koulutus on käytännönläheistä ja joustavaa opiskelua työn ohessa. Valitset koulutuksen sisällön sen mukaan, millä teollisuuden, rakentamisen tai tekniikan alalla toimit. Koulutuksen jälkeen voit toimia työnjohtajana, tiimivastaavana tai tuotannonsuunnittelua ja -ohjausta sisältävissä asiantuntijatehtävissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työteknikon koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kaipaatko haasteita nykyiseen työhösi tai haluaisitko edetä urallasi? Ovatko työsi tai toimintaympäristösi muuttuneet, ja tarvitset uutta osaamista? Arvostetun työteknikkokoulutuksen työelämän asiantuntijakouluttajat varmistavat, että saat työnjohtajan tehtävässä vaadittavaa osaamista, joka kantaa läpi koko työelämän.

Työteknikon koulutusohjelmassa suoritetaan Opetushallituksen virallinen erikoisammattitutkinto sekä ammattiaineopintoja. Osaamista kehitetään erityisesti työpaikalla tapahtuvan oppimisen kautta. Koulutuksen suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa.

Miten hyödynnät työnjohtajakoulutusta työssäsi?

Koulutuksen jälkeen projektien ja urakoiden piuhat pysyvät hyppysissäsi. Perehdyt aikataulu- ja projektinhallintaan, kustannustehokkuuteen, laadunvarmistukseen, työturvallisuuteen sekä alan lainsäädäntöön. Kehität esimies- ja vuorovaikutustaitojasi johtaaksesi tiimiäsi. Tämän työnjohdon koulutuksen jälkeen toimit pätevänä esimiehenä tai työnjohtajana sekä teollisuudessa että työmailla. Käyntikorttiisi voit lisätä arvostetun Työteknikko-nimikkeen.

Kenelle työnjohdon koulutus sopii?

Voit olla pitkän linjan ammattilainen tai työnjohdon tehtäviin siirtyvä. Työteknikon koulutusohjelma on tarkoitettu työnjohto-, esimies-, tiimivastaavan tehtävissä toimiville sekä nokka- ja kärkimiehille. Se sopii myös asiantuntijana ja tuotantovastaavan tehtävissä työskenteleville tai teknisten alojen yrittäjille.

Näin pääset mukaan

Kun ilmoittaudut Työteknikon koulutusohjelmaan, kartoitamme yhdessä, minkä ammatillisen tutkinnon valitset ja mikä ammattialakohtainen koulutusosio sopii parhaiten tilanteeseesi. Tutustu vaihtoehtoihin Koulutuksen sisältö -välilehdeltä.

 

Kiinnostuitko? Tule kuulemaan lisää maksuttomaan infoon!

Työteknikon koulutusohjelman infotilaisuudessa kuulet tarkemmin koulutuksen hyödyistä ja tutkinnon suorittamisesta. Varmistut siitä, että koulutus on juuri sinua varten. Infotilaisuuteen voit osallistua etäyhteydellä.

_

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työteknikon koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työteknikon koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot: