Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaareja ja digimessut – maksuton UpSkill-virtuaalitapahtuma on käynnissä, tervetuloa mukaan! 🚀

Työteknikon koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
18–24 kk
5 390 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 5 390 EUR, 6 683,60 EUR)
suomi
Tutkinto
Espoo, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
5 390 EUR
24.3.2021

Tampere
5 390 EUR
25.3.2021

Turku
5 390 EUR
25.3.2021

Oulu
5 390 EUR
7.4.2021

Työteknikon koulutusohjelma

Haluatko työnjohtajaksi? Työteknikon koulutusohjelma sopii työnjohtajaksi sekä tuotannon, rakennusalan tai tekniikan alan esimieheksi tai asiantuntijaksi tähtääville. Koulutuksen jälkeen voit toimia työnjohtajana, tiimivastaavana ja tuotannonsuunnittelua ja -ohjausta sisältävissä asiantuntijatehtävissä. Koulutus rakennetaan omia tarpeitasi ja tavoitteitasi vastaavaksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työteknikon koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Työteknikon koulutusohjelma on käytännönläheinen ja monipuolinen, sinulle räätälöity työnjohtajakoulutus. Valitset oman suuntautumisalasi ja koulutuksen sisällön sen mukaan, millä teollisuuden, rakentamisen tai tekniikan alalla toimit.

Koulutuksessa suoritetaan ammatillinen tutkinto, jonka valitset oman toimialasi mukaan: tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto sopii henkilöille, jotka toimivat teollisuus- ja tuotantoaloilla esim. prosessiteollisuus, rakennusalan työmaajohdon erikoisammattitutkinto sopii henkilöille, jotka toimivat rakennusalalla esim. talonrakentaminen, infra tai talotekniikka tai talotekniikan erikoisammattitutkinto sopii henkilöille, jotka toimivat teknisillä aloilla, erityisesti urakoinnissa LVI-alalla.

Tämän työnjohdon koulutuksen suoritettuasi saat oikeuden käyttää arvostettua Työteknikko-nimikettä. Koulutuksen jälkeen toimit pätevänä esimiehenä tai työnjohtajana sekä teollisuudessa että työmailla. Johdat menestyksekkääsi niin työntekijöitä kuin töitäkin.

Opit organisoimaan töitä, projekteja ja urakoita. Perehdyt aikataulu- ja projektinhallintaan, kustannustehokkuuteen, laadunvarmistukseen, työturvallisuuteen sekä alan lainsäädäntöön. Kehität esimies- ja vuorovaikutustaitojasi johtaaksesi tiimiäsi.

Työteknikon koulutusohjelman (LVI-tekniikan ammattiala) tai siihen sisältyvän talotekniikan erikoisammattitutkinnon suoritettuasi voit hakea rakennusvalvonnalta KVV- tai IV-laitteistojen rakentamisesta vastaavan työnjohtajan lupaa.

Työteknikon koulutusohjelma on tarkoitettu työnjohto-, esimies-, tiimivastaavan tehtävissä toimiville sekä nokka- ja kärkimiehille. Se sopii myös asiantuntijana ja tuotantovastaavan tehtävissä työskenteleville tai teknisten alojen yrittäjille. Voit olla pitkän linjan ammattilainen tai työnjohdon tehtäviin siirtyvä.

Työteknikon koulutusohjelmassa kehitetään osaamista erityisesti työpaikalla tapahtuvan oppimisen kautta. Koulutuksen suorittaminen edellyttää alan työpaikkaa.

 

Sopiiko tämä koulutus sinulle? Tule kuulemaan lisää maksuttomaan infoon!

Haluatko kuulla lisää Työteknikon koulutusohjelmasta? Osallistu Työteknikon infotilaisuuteen, jossa kuulet tarkemmin koulutuksen hyödyistä ja tutkinnon suorittamisesta. Maksuttomassa infotilaisuudessa varmistut siitä, että koulutus on juuri sinua varten. Infotilaisuuteen voit osallistua myös etäyhteydellä.

_

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työteknikon koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Rennosti kevättä kohti!

Tutustu kurssivalikoimaan ja löydä organisaatiosi tarpeisiin sopivat ajankohtaiset ICT-verkkokoulutukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työteknikon koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: