Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen

Rastor-instituutti
Yhteenveto
2 kuukautta
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
9.3.2020
Haku päättyy: 24.2.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Työhyvinvoinnin kehittäminen

Mitä työhyvinvointi tarkoittaa ja kuka sen tekee? Tämä kurssi on lähtölaukaus työhyvinvoinnin rakentamiseen. Koulutuksessa määrittelet, mitä työhyvinvointi ja hyvinvoiva työyhteisö sinun organisaatiossasi tarkoittavat ja luot suunnitelman niiden kehittämiseksi.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa tarkastelet työhyvinvointia useiden roolien ja näkökulmien kautta. Pohdit, miten esimiehet voivat keskeisessä asemassaan vaikuttaa ja miten työntekijät saadaan mukaan paremman työyhteisön rakentamiseen. Johdon vinkkelistä kiinnostavaa on mm. työhyvinvoinnin yhteys tuottavuuteen ja tuloksellisuuteen.

Lisäksi tarkastellaan keskeisten työhyvinvoinnin yhteistyökumppaneiden, kuten työterveydenhuollon ja työeläkevakuutusyhtiöiden toimintaa ja miten ne voivat tukea organisaatioiden ja työntekijöiden hyvinvointia.

Koulutuksen aikana teet suunnitelman omalle organisaatiollesi työhyvinvoinnin kehittämiseksi. Osaat jatkossa päivittää suunnitelmaa yhdessä muiden työhyvinvointiin vaikuttavien tahojen kanssa.

Kurssi on osa Henkilöstöpäällikön tutkintoa. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tämä kurssi sopii HR-ammattilaisille, esimiehille ja kaikille työhyvinvoinnin parissa työskenteleville ja sen kehittämisestä kiinnostuneille.

Koulutuksen sisältö

Kurssin keskeiset teemat

  • Työhyvinvoinnin määrittely
  • Työhyvinvointi johdon näkökulmasta
  • Työhyvinvoinnin kytkentä strategiaan
  • Työhyvinvoinnin nykytila ja kehittämistarpeet
  • Eri toimijoiden roolit työhyvinvoinnin kehittämisessä
  • Työturvallisuus ja työsuojelu työhyvinvoinnin johtamisen perustana

Kustannukset

1830 € + alv 24 %

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työyhteisön ja työhyvinvoinnin kehittäminen täytä seuraavat tiedot: