Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Vaikuta viestilläsi, vakuuta asiallasi

Rastor-instituutti
Yhteenveto
1 pv
1 100 EUR + alv 24 % (yht. 1 364 EUR)
suomi
Koulutus
Espoo, Verkossa
Alkavat koulutukset
Espoo
1 100 EUR
18.12.2020

Vaikuta viestilläsi, vakuuta asiallasi

Opi tunnistamaan omat vahvuutesi ja kehityskohteesi viestijänä ja hanki varmuutta sekä käytännön taitoja työelämän vaihteleviin vuorovaikutustilanteisiin. Kurssi alkaa orientoivilla verkko-opinnoilla jo ennen koulutuspäivää.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vaikuta viestilläsi, vakuuta asiallasi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tuntuuko joskus siltä, ettei viestisi mene perille? Osaatko hyödyntää omaa persoonaasi kohdatessasi ihmisiä omasta organisaatiosta tai sen ulkopuolelta? Vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja voi oppia, sillä vaikka tilanteet vaihtuvat, vaikuttamisen lainalaisuudet pysyvät samoina. 
 
Laita itsesi likoon koulutuspäivien harjoituksissa, ja kasvat varmemmaksi arjen kohtaamisissa! Kurssi sopii kaikille, jotka työssään kohtaavat muita ihmisiä ja haluavat saada kuulijat vakuuttuneeksi omasta asiastaan.
 
Koulutus auttaa sinua tuomaan esiin oman osaamisesi uskottavalla ja vaikuttavalla tavalla sekä vahvistaa asiantuntijamielikuvaasi. Kun esiinnyt vakuuttavasti yhteistyökumppaneita ja asiakkaita kohdatessasi, vuorovaikutustilanteet selkiytyvät, ja niistä on odotettavissa entistä parempia tuloksia. 

Kurssi on osa Markkinoinnin johtamisen tutkintoa, MJD sekä liiketoiminnan erikoisammattitutkintoa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vaikuta viestilläsi, vakuuta asiallasi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vaikuta viestilläsi, vakuuta asiallasi täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kehitä viestintäosaamistasi!

Viestintä kuuluu kaikille: syvennä osaamistasi ja varaudu tuleviin viestintähaasteisiin suosituissa ProComin koulutuksissa tai PRO-koulutusohjelmissa!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: