Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Viestijän tutkinto™

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kk
3 800 EUR + alv 24 % (yht. 4 712 EUR)
suomi
Tutkinto
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
3 800 EUR
15.3.2022

Verkossa
3 800 EUR
10.10.2022

Verkossa
Järjestetään toistaiseksi etänä

Viestijän tutkinto™

Haluatko kehittää viestintäosaamistasi ja ottaa haltuun uusia viestintätaitoja? Viestijän tutkinto on monipuolinen koulutus, joka kattaa viestijän työn keskeiset tehtävät suunnittelusta toteutukseen.
Tutkinnossa voit valita omiin tarpeisiisi sopivimmat viestinnän kurssit laajasta kurssivalikoimastamme. Kyseessä on Rastor-instituutin tutkinto, joka ei ole osa Opetus- ja kulttuuriministeriön tutkintorakennetta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Viestijän tutkinto™, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ammattitaitoisena viestijänä edistät liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista ja rakennat toimivaa vuorovaikutusta työyhteisössä sekä sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa. 

Koulutuksessa kirkastat kokonaiskuvan roolistasi viestijänä ja saat hyödyllisiä työkaluja oman työsi tehostamiseen. Saat ideoita viestinnän suunnitteluun ja keinoja vaikuttavaan vuorovaikutukseen. Harjoittelet erilaisten tekstien tuottamista ja kasvat kirjoittajana. Oman kurssipolkusi mukaisesti kehität sometaitojasi tai keskityt esimeriksi tapahtumamarkkinointiin, sisäiseen viestintään tai visuaalisten sisältöjen tuottamiseen. 

Jos haluat varmuutta nykyiseen työhösi viestinnän operatiivisissa tehtävissä tai tähtäät uusiin tehtäviin, Viestijän tutkinto tukee sinua tavoitteissasi. Koulutus sopii myös muun alan ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa viestinnän osaamistaan. Tutkinto ei edellytä alan työpaikkaa tai aiempaa kokemusta tiedottaja- tai viestintätyöstä.

Tutkinto oli aiemmin nimeltään Tiedottajan tutkinto, MTi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Viestijän tutkinto™? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti

Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta sekä työllistämis- ja...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Viestijän tutkinto™ täytä seuraavat tiedot: