Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrittäjän ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
10–15 kuukautta
400 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 400 EUR)
23.3.2020
Haku päättyy: 6.3.2020
   
Oulu
Työelämän tutkinnot

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjä, hae osaaminen toteuttaa menestyksellistä ja tuloksekasta liiketoimintaa! Yrittäjän ammattitutkinnosta saat käytännön keinoja yritystoimintasi käynnistämiseen tai kehittämiseen. Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa.

Yrittäjän ammattitutkinto on tehokas tapa kehittää yrittäjyyteen liittyvää osaamistasi

Yrittäjän ammattitutkinto antaa sinulle osaamista yritystoiminnan suunnitteluun ja liiketoiminnan kehittämiseen. Koulutuksessa opit hiomaan liiketoimintasuunnitelmasi timanttiseksi, löydät uusia keinoja yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen ja parannat yrityksesi kilpailukykyä. Lisäksi opit rakentamaan yrityksen toiminnot tehokkaiksi ja kannattaviksi.

Tässä yrittäjäkoulutuksessa pääset kysymään asiantuntijoilta neuvoa oman yritystoimintasi kannalta tärkeistä asioista ja luot hyödyllisiä verkostoja. Opiskelet joustavasti ja erittäin käytännönläheisesti yritystoimintasi ohessa edistäen samalla omaa liiketoimintaasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii yrittäjille tai yritystä perustamassa oleville henkilöille, sillä yrittäjän ammattitutkinnossa voit valita sinulle sopivan osaamisalan. Yritystoimintaa harkitseville sopii Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala ja yrittäjänä jo toimiville Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala.

Aikataulu

Koulutuksen kesto on 10–15 kuukautta.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 400 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: