Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Yrittäjän ammattitutkinto

Rastor-instituutti
Yhteenveto
400 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 400 EUR)
23.3.2021
suomi
   
Lähiopetus
Oulu
Tutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjä, hae osaaminen toteuttaa menestyksellistä ja tuloksekasta liiketoimintaa! Yrittäjän ammattitutkinnosta saat käytännön keinoja yritystoimintasi käynnistämiseen tai kehittämiseen. Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Yrittäjän ammattitutkinto antaa sinulle osaamista yritystoiminnan suunnitteluun ja liiketoiminnan kehittämiseen. Koulutuksessa opit hiomaan liiketoimintasuunnitelmasi timanttiseksi, löydät uusia keinoja yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen ja parannat yrityksesi kilpailukykyä. Lisäksi opit rakentamaan yrityksen toiminnot tehokkaiksi ja kannattaviksi.

Tässä yrittäjäkoulutuksessa pääset kysymään asiantuntijoilta neuvoa oman yritystoimintasi kannalta tärkeistä asioista ja luot hyödyllisiä verkostoja. Opiskelet joustavasti ja erittäin käytännönläheisesti yritystoimintasi ohessa edistäen samalla omaa liiketoimintaasi.

Koulutus sopii yrittäjille tai yritystä perustamassa oleville henkilöille, sillä yrittäjän ammattitutkinnossa voit valita sinulle sopivan osaamisalan. Yritystoimintaa harkitseville sopii Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala ja yrittäjänä jo toimiville Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: