Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työhyvinvointikortti

Rastor Oy
Yhteenveto
Kysy seuraavaa koulutusta Rastorista
suomi
   
Useita paikkakuntia
Avoin koulutus

Työhyvinvointikortti

Työhyvinvointikortti

Kehitä työhyvinvoinnin osaamistasi!

Hyvinvoiva henkilöstö on motivoitunutta, sitoutuu työhönsä ja toimii tehokkaasti. Työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään, edistää työurien kestoa ja vähentää sairaus-ja eläkekuluja.

Koulutus on tarkoitettu niin johdolle kuin koko henkilöstölle. Kattava osallistuminen koko työyhteisöstä tuottaa työpaikalle parhaimman hyödyn koulutuksesta.

Koulutuksessa pohditaan, miten työhyvinvointia kehitetään työn ja työyhteisön keinoin - johdon ja henkilöstön yhteisvoimin. Esillä ovat työhyvinvoinnin perusasiat ja tavoitteena, että työhyvinvoinnin kehittäminen käynnistyy tai saa uutta suuntaa ja intoa työpaikallasi. Käsittelemme myös työhyvinvointityön rooleja ja vastuita sekä yhteistyön lisäämistä.

Koulutuksen kesto on yksi päivä ja sen teemat ovat:

  • työhyvinvoinnin kokonaisuus
  • johtamalla työhyvinvointia
  • toimiva työyhteisö
  • mitä teemme seuraavaksi

Koulutuksen ennakkotehtävässä arvioit oman työpaikkasi työhyvinvointia: mitkä asiat ovat jo hyvin ja missä on vielä parannettavaa. Päivän teemat kerrataan tentissä koulutuspäivän päätteeksi. Koulutuksen ja tentin suorittuasi saat Työhyvinvointikortin todistuksena koulutuspäivästä sekä käyttöösi paljon konkreettisia työkaluja kehittääksesi oman työyhteisösi hyvinvointia koulutuksen jälkeen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työhyvinvointikortti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työhyvinvointikortti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor Oy

Rastor – omistautunut sinulle

Autamme asiakkaitamme vapauttamaan koko potentiaalinsa valmentamalla ihmisiä ja yrityksiä kohti vaikuttavaa kasvua. Ravistelemme vanhoja käsityksiä, annamme uusia ajatuksia ja autamme sinua löytämään omat vahvuutesi. Rastor on luotettava kumppani koko monimuotoisen työurasi ajan yli 70 vuoden kokemuksella ja omistautuvalla asenteella. Rastor...


Lue lisää kouluttajasta Rastor Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor Oy

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastor.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,2)
Perustuu 9 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työhyvinvointikortti täytä seuraavat tiedot: