Työhyvinvoinnin portaat

Kesto
2 päivää
Hinta
390 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
10 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
2 päivää
Hinta
390 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
10 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työhyvinvoinnin portaat

Työturvallisuuskeskus

Työhyvinvoinnin portaat -toimintamalli on väline työhyvinvoinnin ja työn tuloksellisuuden kokonaisvaltaiseen, kestävään kehittämiseen. Perustana ovat ihmisen perustarpeet: fysiologiset perustarpeet, turvallisuuden tarve, yhteisöllisyyden tarve, arvostuksen tarve ja itsensä toteuttamisen tarve. Hyvinvoinnin edellytyksenä on, että nämä tarpeet tyydyttyvät työssä ja elämässä. Myönteiset vaikutukset heijastuvat koko organisaatioon.

Työhyvinvoinnin portaat -koulutuksessa tutustutaan porras portaalta yksilön, yhteisön ja koko organisaation mahdollisuuksiin ja keinoihin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisessä. Päämääränä on, että työhyvinvointi nähdään työpaikalla osana jokapäiväistä toimintaa ja johtamista.

Koulutus antaa valmiuksia tunnistaa ja arvioida yksilön ja työyhteisön hyvinvoinnin tilaa ja siihen vaikuttavia asioita. Koulutuksesta saat konkreettisia toimintamalleja työhyvinvoinnin ja työn tuloksellisuuden edistämiseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työhyvinvoinnin portaat, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

NPS-palaute

NPS

NPS ilmoitetaan lukuarvona asteikolla -100 ja 100 välillä. Tulos on negatiivinen, jos yrityksellä on enemmän arvostelijoita kuin suosittelijoita, ja positiivinen, jos tilanne on päinvastoin. Tasoa 70 pidetään yleisesti erittäin hyvänä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

10 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa

Kohderyhmä

Työsuojelu- ja työterveyshenkilöstö, esihenkilöt, henkilöstön kehittäjät, muut asiasta kiinnostuneet. Koulutus sopii hyvin työhyvinvoinnin kehittämisen parissa toimiville ryhmille.

Kustannukset

390,00 EUR + alv 24%.

Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen osallistumismaksusta. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työhyvinvoinnin portaat? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työturvallisuuskeskus
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esihenkilöille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...

Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu