Työhyvinvoinnin portaat

Kesto
2 päivää
Kesto
2 päivää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työhyvinvoinnin portaat

Työhyvinvoinnin portaat -toimintamalli on väline työhyvinvoinnin ja työn tuloksellisuuden kokonaisvaltaiseen, kestävään kehittämiseen. Perustana ovat ihmisen perustarpeet: fysiologiset perustarpeet, turvallisuuden tarve, yhteisöllisyyden tarve, arvostuksen tarve ja itsensä toteuttamisen tarve. Hyvinvoinnin edellytyksenä on, että nämä tarpeet tyydyttyvät työssä ja elämässä. Myönteiset vaikutukset heijastuvat koko organisaatioon.

Työhyvinvoinnin portaat -koulutuksessa tutustutaan porras portaalta yksilön, yhteisön ja koko organisaation mahdollisuuksiin ja keinoihin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisessä. Päämääränä on, että työhyvinvointi nähdään työpaikalla osana jokapäiväistä toimintaa ja johtamista.

Kurssi koostuu webinaareista ja verkkotehtävistä. Työtavat ovat keskustelevia ja toiminnallisia.  Ohjelma sisältä alustuksia, yksilö- ja ryhmätöitä sekä käytännön harjoituksia.

Työhyvinvoinnin portaat -koulutuksen antaa sinulle

  • valmiuksia tunnistaa ja arvioida yksilön ja työyhteisön hyvinvoinnin tilaa ja siihen vaikuttavia asioita
  • konkreettisia toimintamalleja työhyvinvoinnin ja työn tuloksellisuuden edistämiseen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työhyvinvoinnin portaat, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Työsuojelu- ja työterveyshenkilöstö, esihenkilöt, henkilöstön kehittäjät, muut asiasta kiinnostuneet. Koulutus sopii hyvin työhyvinvoinnin kehittämisen parissa toimiville ryhmille.

Kustannukset

360,00 EUR + alv 24%.

Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työhyvinvoinnin portaat? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työturvallisuuskeskus
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esihenkilöille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...

Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu