Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Uutta oppia maksutta! Tule mukaan Webinaaripäivään to 21.1.2021 klo 9 alkaen.

Työhyvinvoinnin portaat

Työturvallisuuskeskus
Yhteenveto
2 päivää
360 EUR + alv 24 %
Koulutus
Verkossa
Alkavat koulutukset
Verkossa
360 EUR
14.4.2021

Verkossa
360 EUR
1.9.2021

Työhyvinvoinnin portaat

Työhyvinvoinnin portaat | Työturvallisuuskeskus

Ota portaat kohti työhyvinvointia

Työhyvinvoinnin portaat -toimintamalli on väline työhyvinvoinnin ja työn tuloksellisuuden kokonaisvaltaiseen, kestävään kehittämiseen. Perustana ovat ihmisen perustarpeet: psykofysiologiset perustarpeet, turvallisuuden tarve, yhteisöllisyyden tarve, arvostuksen tarve ja itsensä toteuttamisen tarve. Hyvinvoinnin edellytyksenä on, että nämä tarpeet tyydyttyvät työssä ja elämässä. Myönteiset vaikutukset heijastuvat koko organisaatioon.

Työhyvinvoinnin portaat -koulutuksessa tutustutaan porras portaalta yksilön, yhteisön ja koko organisaation mahdollisuuksiin ja keinoihin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisessä. Päämääränä on, että työhyvinvointi nähdään työpaikalla osana jokapäiväistä toimintaa ja johtamista.

Luvassa on elämyksellinen ja vuorovaikutteinen kurssi, jossa tarjoutuu mahdollisuus oppia toisilta, verkottua ja saada vertaistukea. Työtavat ovat keskustelevia ja toiminnallisia.

Työhyvinvoinnin portaat -koulutuksen tavoite

  • Antaa valmiuksia tunnistaa ja arvioida yksilön ja työyhteisön hyvinvoinnin tilaa ja siihen vaikuttavia asioita
  • Antaa konkreettisia toimintamalleja työhyvinvoinnin ja työn tuloksellisuuden edistämiseen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työhyvinvoinnin portaat, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Työsuojelu- ja työterveyshenkilöstö, esimiehet, henkilöstön kehittäjät, muut asiasta kiinnostuneet. Koulutus sopii hyvin työhyvinvoinnin kehittämisen parissa toimiville ryhmille.

Kustannukset

360,00 EUR + alv 24%. Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työhyvinvoinnin portaat? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Työturvallisuuskeskus

Työturvallisuuskeskus - työsuojelukoulutukset

Parempi työ lisää hyvinvointia ja tuottavuutta

Työturvallisuuskeskus tarjoaa palveluja työpaikoille työturvallisuuden kehittämiseen ja työsuojelun yhteistoiminnan parantamiseen. Kaikki työelämässä olevat saavat tietoa työturvallisuuden perusasioista. Työturvallisuuskeskus tarjoaa yhteistoimintahenkilöille, esimiehille ja asiantuntijoille syventävää, toimialat huomioivaa tietoa ja tukea turvallisten ja terveellisten työolojen kehittämiseen. Johdolle Työturvallisuuskeskus tarjoaa tietoa työturvallisuuden hyödyistä...


Lue lisää kouluttajasta Työturvallisuuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Työturvallisuuskeskus

Yrjönkatu 29 C
00100 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työhyvinvoinnin portaat täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Uhkatilanteet hallintaan!

Varaudu, toimi oikein ja vältä vahingot. Koulutuksella varmuutta ja turvaa työhön sekä uhkaavien tilanteiden ennaltaehkäisyyn.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: