Hakukoneoptimoinnin perusteet

Helsingin seudun kesäyliopisto
Yhteenveto
1 päivä
189 EUR (arvonlisäverotonta)
9.5.2023 09.00
Haku päättyy: 3.5.2023
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Hakukoneoptimoinnin perusteet

Hakukoneoptimoinnin perusteet

Hakukoneoptimoinnin koulutuksessa käydään läpi kattava ja käytännönläheinen tietopaketti, jonka avulla osallistuja voi lähteä omatoimisesti kehittämään sivuston orgaanista hakukonenäkyvyyttä.

Hakukoneoptimoinnin perusteet

  •  Hakusanatutkimus: Miten löydän oikeat hakusanat?
  • Sivujen sisäinen optimointi: metatiedot, sisältö ja teksti, otsikointi, kuvien optimointi, URL-osoitteet ja ankkuritekstit, sisäiset linkitykset, navigaatio
  • Sivujen ulkoinen optimointi: ulkoiset linkitykset, Google My Business
  • SEO-työkalupakki.

Koulutuksen toteutus

Opetus toteutetaan etänä Zoomin välityksellä. Etäopetusta varten tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen nettiyhteydellä, kuulokemikrofonilla (esim. puhelimen kuulokkeet). Kamera on suotava. Saat ohjeen lähempänä kurssin alkua. Otathan yhteyttä, jos et ole saanut ohjetta opetuksen alkamisaamuun mennessä. Tarkistathan myös roskapostisi.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Päijät-Hämeen kesäyliopiston kanssa. Osallistujien sähköpostiosoitteet välitetään Päijät-Hämeen kesäyliopistolle kurssitiedotusta ja teknistä tukea varten.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hakukoneoptimoinnin perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille verkkosivujen parissa työskenteleville, jotka haluavat parantaa näkyvyyttään Googlessa. Esimerkiksi markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä toimiville, nettisivujen ylläpitäjille ja yrittäjille. Kurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa tietämystä hakukoneoptimoinnista.

Kustannukset

189,00 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hakukoneoptimoinnin perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Helsingin seudun kesäyliopisto Facebookissa

Helsingin seudun kesäyliopisto

Laadukasta opetusta ja oppimisen iloa

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille iästä, koulutuksesta tai opinto-oikeuksista riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 6 000 osallistujaa yli 700 kurssilla. Toiminta on ympärivuotista. Monipuolinen opetusohjelma sisältää avointa korkeakouluopetusta, kieltenopetusta, tietotekniikkaa, taidekursseja, abiturienttikursseja, ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Helsingin seudun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Helsingin seudun kesäyliopisto

Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,8)
Perustuu 27 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hakukoneoptimoinnin perusteet täytä seuraavat tiedot: