Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Musiikkiterapian perusopinnot ja kokemuksellinen työskentely, 40 op

Helsingin seudun kesäyliopisto
Yhteenveto
1,5 vuotta
1 060 EUR (arvonlisäverotonta)
26.1.2022
Haku päättyy: 7.1.2022
   
Lähiopetus
Helsinki
Koulutus
Musiikkiterapian perusopinnot ja kokemuksellinen työskentely

Musiikkiterapian perusopinnot ja kokemuksellinen työskentely, 40 op

Musiikkiterapian perusopinnot ja kokemuksellinen työskentely, 40 op järjestetään Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opintovaatimusten mukaisesti.

Musiikkiterapialla tarkoitetaan musiikkiterapeutin suorittamaa ja musiikin eri ominaisuuksia hyödyntävää toimintaa hoidollisten päämäärien saavuttamiseksi. Musiikkiterapia on kiinnostunut musiikin hoitavista, psykologisista ja fysiologisista vaikutuksista. Musiikkiterapiaa käytetään niin psyykkisessä kuntoutuksessa kuin kehitysvammahuollossa, oppimisvaikeuksien kuntoutuksessa, vanhustenhoidossa, avohoidossa ja kaikkialla, missä ihminen on hoidon ja kuntoutuksen tarpeessa.

Sisältö:

Opintokokonaisuudessa tutustutaan musiikkiterapian eri sovellutusalueisiin, käytäntöihin, taustalla vaikuttaviin teorioihin ja musiikin terapeuttisen soveltamisen mahdollisuuksiin. Opinnoissa tutustutaan musiikin terapeuttiseen käyttöön sekä kokemuksellisesti että käytännön työskentelyn kautta. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Musiikkiterapian perusopinnot ja kokemuksellinen työskentely, 40 op, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ne, jotka haluavat saada yleiskuvan musiikkiterapiasta ja sen käyttömahdollisuuksista. Opinnot sopivat erityisesti hoito-, erityiskasvatus-, opetus- tai musiikkialan ammateissa toimiville tai kyseisillä aloilla opiskeleville. Koulutuksen suorittaneet voivat omien musiikillisten valmiuksiensa rajoissa käyttää musiikkia terapeuttisesti oman työnsä monipuolistamiseksi.

Aikataulu

26.1.2022 - 30.6.2023

Koulutuspaikka

Useita eri, varmistuu myöhemmin.

Kouluttaja

Useita opettajia.

Kustannukset

1060 €, sisältää Taideyliopiston avoimen yliopiston maksun 80 €.

Koulutusmaksun voi maksaa kolmessa erässä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Musiikkiterapian perusopinnot ja kokemuksellinen työskentely, 40 op? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Helsingin seudun kesäyliopisto Facebookissa

Helsingin seudun kesäyliopisto

Oppimisen iloa ja opetuksen laatua

Helsingin seudun kesäyliopisto toivottaa kaikki opinhaluiset tervetulleiksi opintojen pariin! Opetus on avointa kaikille kiinnostuneille iästä, koulutuksesta tai muista opinto-oikeuksista riippumatta. Vuosittain kesäyliopistossa opiskelee noin 8 000 osallistujaa yli 600 kurssilla. Osallistumisia kursseille on vuosittain yhteensä noin 13 000. Helsingin seudun...


Lue lisää kouluttajasta Helsingin seudun kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Helsingin seudun kesäyliopisto

Vilhonvuorenkatu 12
00500 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Musiikkiterapian perusopinnot ja kokemuksellinen työskentely, 40 op täytä seuraavat tiedot: