KONTEKSTIN TAJU – koulutuspäivä voimavarakeskeisyydestä ryhmän ohjaamisessa

Kesto
1 päivä
Hinta
169 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
5 huhtikuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 21.3.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kesto
1 päivä
Hinta
169 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
5 huhtikuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 21.3.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

KONTEKSTIN TAJU – koulutuspäivä voimavarakeskeisyydestä ryhmän ohjaamisessa

”Ryhmän ohjaaminen on tavoitteellista, aktiivista, dialogista, osallisuudesta ja vertaisuudesta voimaa ammentavaa ammatillista tapaa toimia ryhmän ja sen yksilöiden hyväksi ymmärtäen kontekstin mukanaan tuomat vaateet”. (Kontekstin taju– karttakirja voimavarakeskeiseen ryhmän ohjaamiseen, 2022, Juha Kilpiä)


Sisältö

Koulutus on dialoginen opintopäivä voimavarakeskeiseen ryhmän ohjaamiseen, jossa samalla tutkitaan yhdessä voimavarakeskeisiä tapoja ja käytäntöjä ryhmän ohjaamisessa, että eletään niitä todeksi.

Koulutuksessa tutkitaan yhdessä, mitä on voimavarakeskeisyys? Mitkä ovat niitä juurikäsitteitä, jotka suuntaavat kaikkea toimintaa voimavarakeskeisessä ryhmän ohjaamisessa ja miten ne liittyvät hyvinvoinnin edistämiseen?

Koulutuspäivässä dialogiset, ratkaisukeskeiset, narratiiviset ja reflektiiviset tavat toimia sekä kontekstuaalinen tapa ajatella saavat sijaa. Päivä antaa mahdollisuuden tutkia ja kehittyä ryhmän ohjaajana. Tavoitteena on käydä sellaista dialogia, joka lisää osallistujien kyvykkyyttä sekä innostusta ryhmän ohjaamisessa.

Ilmoittaudu-painike vie kotisivuillemme, josta löydät lisätietoa koulutuksesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta KONTEKSTIN TAJU – koulutuspäivä voimavarakeskeisyydestä ryhmän ohjaamisessa, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

5 huhtikuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Lahti
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 21.3.2024

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu sosiaali-, terveys-, kasvatus-, opetus- ja ohjausalan ammattilaisille, jotka työssään ohjaavat tai suunnittelevat ohjaavansa voimauttavia tai kuntouttavia vertaisuudesta voimaa ammentavia ryhmiä.

Aikataulu

25.05.2023

klo 9.00-16.00 (8 oppituntia)

Koulutuspaikka

Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Niemenkatu 73, Lahti

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Juha Kilpiä. Hänellä on pitkä ja laaja kokemus ryhmän ohjaamisesta ja lisäksi hän on voimavarakeskeinen työnohjaaja, seksuaalipedagogi ja nuorisotyönohjaaja. Häneltä ilmestyi 2022 syksyllä kirja ”Kontekstin taju– karttakirja voimavarakeskeiseen ryhmän ohjaukseen”

Päijät-Hämeen kesäyliopisto Facebookissa

Kustannukset

169 € (koulutuksen hintaan ei lisätä alvia)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta KONTEKSTIN TAJU – koulutuspäivä voimavarakeskeisyydestä ryhmän ohjaamisessa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Niemenkatu 73
15140 Lahti

Polkuja kohti merkityksellistä elämää

Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa opintoja, jotka tuovat arkeen uuden kipinän. Me suhtaudumme tietoon ja sen soveltamismahdollisuuksiin uteliaisuudella, ja haluamme herättää saman tiedonjanon kaikissa opiske­lijoissamme. Inspiraatio kohti uutta voi lähteä liikkeelle yksittäisestä koulutuksesta ja kasvaa koko elämän suunnan muuttavaksi urapoluksi. Tervetuloa oppimaan...

Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu