Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Luovuusmatka taideterapeuttisin menetelmin

Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
27.05. - 28.05.2021
175 EUR (arvonlisäverotonta)
27.5.2021
   
Lähiopetus
Lahti
Koulutus
Erivärisiä vesivärejä.

Luovuusmatka taideterapeuttisin menetelmin

Koulutuksen tavoitteena on omien voimavarojen sekä erilaisten ratkaisutapojen löytäminen luovuuden avulla.

Koulutuksen sisältö

Luovuusmatka aloitetaan yhdessä vasemman käden viivalla ja sen jälkeen jokainen työstää omaa henkilökohtaista prosessiaan taideterapeuttisin menetelmin. Tekniikkana tunnemaalaus.

Kurssilla tutustutaan käytännön harjoituksin taideterapeuttisiin menetelmiin. Käytännön harjoitusten avulla koetaan luovuusmatka, jossa etsitään omia voimavaroja ja vahvuuksia. Matkaeväiksi tarvitaan vain uteliaisuus ja rohkeus uusien näkökulmien kohtaamiseen. Kaiken materiaalin saa paikan päältä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Luovuusmatka taideterapeuttisin menetelmin, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii hyvin luovista menetelmistä kiinnostuneille, esim. opettajille, ohjaajille, terapeuteille ja muissa vastaavissa ammateissa työskenteleville.

Aikataulu

27.05.–28.05.2021

Opetus tapahtuu klo 9.00–15.15 (14 oppituntia)

Koulutuspaikka

Lahden Aikuiskoulutuskeskus, Kirkkokatu 16

Kouluttaja

Taideterapeutti ja toimintaterapeutti Katri Kokko.

Katri Kokko on ekspressiivinen taideterapeutti, toimintaterapeutti sekä mielisairaanhoitaja. Lisäkoulutuksia ovat Voimauttava valokuvaus sekä Vauvojen värikylpyohjaaja.

Katri on toiminut toimintaterapeuttina yli 20 vuotta ja sen ohella myös viimeiset 10 vuotta toiminimellä taideterapeuttina. Työvuosien ajan luovuus on ollut aina erittäin tärkeä työmuoto sekä yksilötasolla että ryhmissä. Terapiatyön lisäksi Katri on toiminut kouluttajana monenlaisilla luovilla kursseilla kansalaisopistoissa ja kesäyliopistoissa. Oma luovuuden lähde on sekatekniikka kierrätysmateriaaleilla, joilla hän on pitänyt monia taidenäyttelyitä.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 175 €.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Luovuusmatka taideterapeuttisin menetelmin? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.paijathameenkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Luovuusmatka taideterapeuttisin menetelmin täytä seuraavat tiedot: