Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Isännöinnin koulutusohjelma

Rastor-instituutti
Yhteenveto
12 kuukautta
3 400 EUR + alv 24 % (yht. 4 216 EUR, 3 400 EUR)
Avoin koulutus
Espoo, Oulu
Alkavat koulutukset
Espoo
6.5.2020  
3 400 EUR
7.10.2020  
3 400 EUR
Oulu
14.5.2020  
3 400 EUR

Isännöinnin koulutusohjelma

Kouluttaudu isännöitsijäksi työn ohella! Tämä tutkinto antaa valmiudet aloittaa isännöitsijän ammatissa. Koulutusohjelma soveltuu kaikille isännöintialasta kiinnostuneille ja alan tutkintoa tarvitseville.

Koulutuksen sisältö

Isännöinnin koulutusohjelman käytyäsi hallitset isännöitsijän toimintaympäristön, osaat hoitaa asunto-osakeyhtiön isännöintiä, hallinnointia ja taloutta sekä hallitset isännnnöinnissä tarvittavat tekniset palvelut ja pystyt hoitamaan isännöitsijän tehtävää itsenäisesti. Opit myös palvelemaan ammattitaitoisesti asiakkainasi olevia yhtiöitä ja viestimään sujuvasti heidän kanssaan.

Isännöinnin koulutusohjelman teemoja:

  • isännöintityön käytännöt ja sopimukset
  • isännöinnin asiakaspalvelu ja viestintä
  • isännöitsijän taloushallinto ja tilinpäätösasiat
  • kohteen tekninen ja toiminnallinen elinkaari sekä korjausrakentamishankkeet.

Mikäli työskentelet jo isännöintitehtävissä, Rastor-instituutti suosittelee Isännöinnin ammattitutkintoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Isännöinnin koulutusohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille isännöintialasta kiinnostuneille ja isännöinnin tehtäviin suuntautuville. Et tarvitse aiempaa isännöintialan kokemusta, koulutusta tai työpaikkaa. Koulutus sopii myös organisaation henkilöstölle, jos tavoitteena on yritystoiminnan laajentaminen isännöintialalle.

Kustannukset

Osallistumismaksu on 3400 € + alv 24 %. Hinta sisältää opiskelumateriaalin. Yritykseltä maksu laskutetaan yhdessä erässä. Opiskelijan osallistumismaksu voidaan tarvittaessa periä kahdessa erässä, kuitenkin niin, että ensimmäinen erä on maksettu ennen koulutuksen alkamista.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Isännöinnin koulutusohjelma? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti – Tuore ja varma ote omaan työhösi

Kaksi menestyksekästä koulutustoimijaa, Markkinointi-instituutti ja Rastor, aloittavat 1.1.2020 yhteisen matkansa Rastor-instituuttina. Rastor-instituutin osaamisen kehittämisen ja työllistymisen palvelut muuttavat tavoitteet arjen tekemiseksi ja arkisen tekemisen tulokseksi viivan alle. Rastor-instituutti kouluttaa työelämän käännekohdissa: kehittää osaamista, auttaa työllistymään, tuoreuttaa taitoja ja johdattaa uusille osaamisalueille....


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Isännöinnin koulutusohjelma täytä seuraavat tiedot: