Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Syventävät rahoitus- ja investointilaskelmat

Rastor-instituutti
Yhteenveto
3 kk
1 830 EUR + alv 24 % (yht. 2 269,20 EUR)
16.4.2021
suomi
   
Lähiopetus
Espoo, Verkossa
Koulutus

Syventävät rahoitus- ja investointilaskelmat

Kaipaatko syvällistä sisäisen laskennan osaamista? Tämän koulutuksen jälkeen teet vaativia talouslaskelmia organisaatiosi investointi- ja rahoituspäätösten sekä mm. yrityskauppojen tueksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Syventävät rahoitus- ja investointilaskelmat, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Opi tuottamaan ja tulkitsemaan vaativia rahoitus- ja investointilaskelmia sekä tukemaan laskelmillasi organisaation strategista päätöksentekoa. Poimit taloustiedoista olennaisen ja viestit tiedot ymmärrettävästi eri sidosryhmille kuten johtoryhmälle, talousjohdolle ja omistajille.

Kurssi sopii vaativissa taloushallinnon tehtävissä toimiville ja sellaisiin siirtyville sekä yrittäjille. 

Talouslaskennan osaamisellasi luot yhteyksiä talouden luvuista organisaation merkittäviin päätöksiin. Yrityksen taloudellista informaatiota voidaan soveltaa strategiaprosessiin, päivittäiseen johtamiseen ja prosessien kehittämiseen. Koulutuksesta tuot yrityksesi talouslukujen tulkintaan välineistöä, jonka avulla yrityksen tulevaisuutta on helpompi ennustaa.

Kurssi on osa Talouspäällikön tutkintoa. Voit halutessasi myöhemmin täydentää osaamistasi tutkinnon muilla kursseilla tai opiskella talouspäälliköksi asti.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Syventävät rahoitus- ja investointilaskelmat? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Rastor-instituutti

Rastor-instituutti

Olemme nyt Rastor-instituutti Yhdistimme Markkinointi-instituutin ja Rastorin, jotta voisimme palvella asiakkaitamme valtakunnallisesti entistäkin monipuolisemmin. Tehtävämme on tuottaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Palvelemme sekä yksilöitä että yrityksiä. Tarjoamme yrityksille valmennuksellisia kasvuohjelmia ja osaavia tekijöitä. Työikäisille aikuisille tarjoamme työelämälähtöistä koulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Rastor-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.rastorinst.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Syventävät rahoitus- ja investointilaskelmat täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kirjanpidon verkkokurssi 2020

Kurssilla selvitetään kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteet, lainsäädäntöä ja sovelletaan opittuja asioita käytännön kirjaustapahtumiin.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: