Tekoälyn mahdollisuudet taloushallinnossa

Rastor-instituutti, Verkossa
Kesto
1 pv
Hinta
590 EUR + alv 24 % (yht. 731,60 EUR)
Seuraava toteutus
22 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1 pv
Hinta
590 EUR + alv 24 % (yht. 731,60 EUR)
Seuraava toteutus
22 lokakuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Etätoteutus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tekoälyn mahdollisuudet taloushallinnossa

Rastor-instituutti
Tiedätkö, millaisissa taloushallinnon prosesseissa tekoäly voi auttaa ja kuinka voit integroida sen osaksi päivittäistä työtäsi? Opi hyödyntämään tekoälyä omassa työssäsi sekä tehostamaan toimintaa ja vähentämään virheitä tekoälyn avulla.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

22 lokakuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kohderyhmä

Tee parempia liiketoimintapäätöksiä tekoälyn avulla! Koulutuksessa opit, miten automaation ja tekoälyn hyödyntäminen tuo liiketoimintahyötyjä ja miten muutatte arjen työtä niiden avulla. Pääset kiinni tekoälyn käytännön ratkaisuihin asiantuntijoiden esimerkkien avulla ja opit soveltamaan niitä oman organisaation taloushallinnon toiminnassa. 

Koulutus on käytännönläheinen kokonaisuus sinulle, joka työskentelet taloushallinnon parissa. Löydät tekoälyn käyttömahdollisuudet ja pääset hyödyntämään kurssin oppeja omassa työssäsi.  

Tällä ajankohtaisella kurssilla otat haltuun tekoälyn käsitteistön, tulet tutuiksi taloushallinnon kannalta hyödyllisten sovellusten kanssa ja kuulet asiantuntijoiden näkemykset tekoälyn tulevaisuudesta. 

Sinua voisi kiinnostaa myös: Tekoälyn perusteet ja hyödyntäminen liiketoiminnassa -kurssi.

Kustannukset

Opiskelumaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä tai laskutetaan ennen koulutuksen alkua yhdessä erässä. Jos olet hankkinut rahoituksen Rastor-instituutin www-sivulla osoitetun rahoitusyhtiön kautta, lähetämme laskun rahoitusyhtiölle.

Osallistumisen voi perua ilman peruutuskuluja viimeistään 14 vrk ennen koulutuksen alkua. Alle 14 vrk ennen koulutuksen  alkua tehdyistä peruutuksista perimme 50 % koulutuksen hinnasta. Jos osallistumista ei ole peruttu ennen koulutuksen alkua, perimme 100 % koulutuksen hinnasta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekoälyn mahdollisuudet taloushallinnossa? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Rastor-instituutti
Revontulentie 7
02100 Espoo

Rastor-instituutti

Olemme intohimoisia työelämän uudistajia ja uskomme, että jokaisella on mahdollisuus onnistua työelämässä. Rastor-instituutti kehittää valtakunnallisesti yksilö- ja yritysasiakkaidensa osaamista keskeisillä liiketoiminnan osa-alueilla, tarjoaa ura- ja rekrytointipalveluita sekä toimii oppisopimiskouluttajana ja virallisten ammatillisten tutkintojen järjestäjänä. Asiakaslupauksemme on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset...

Lue lisää kouluttajasta Rastor-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu