Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ongelmista ratkaisuihin – ratkaisukeskeinen ajattelu hoitotyössä

Stadin ammatti- ja aikuisopisto
Yhteenveto
1 päivä
Sopimuksen mukaan
   
Helsinki
Avoin koulutus

Ongelmista ratkaisuihin – ratkaisukeskeinen ajattelu hoitotyössä

Ongelmista ratkaisuihin - ratkaisukeskeinen ajattelu hoitotyössä | Stadin aikuisopistoOngelmista ratkaisuihin

Hoitotyössä kohdataan monenlaisia jatkuvasta muutoksesta johtuvia haasteita ja ongelmia. Se edellyttää työntekijältä tehokasta ratkaisukeskeistä ajattelutapaa. Ratkaisukeskeisyys tarkoittaa tietynlaista asennoitumista ongelmallisiin tilanteisiin. Kohdatessaan ongelman ratkaisukeskeinen henkilö pyrkii löytämään ratkaisuja ja päämääriä selvittääksen ongelman.

Kaikkiin ongelmatilanteisiin ei kuitenkaan aina löydy ratkaisua, mutta ratkaisukeskeiselle ajattelutavalle on ominaista saada aikaan muutostoiveita ja -tavoitteita tulevaisuuden varalle.

Ratkaisukeskeinen ajattelutapa edistää työhyvinvointia

Hoitotyössä ratkaisukeskeinen ajattelutapa on oleellisessa osassa työssä viihtymistä ja työhyvinvointia. Se, että työntekijä näkee työn muutostilanteissa ennemmin ratkaisun kuin ongelman, auttaa ylläpitämään ja edistämään niin asiakkaan mielekkään arjen toteutumista kuin omaa työhyvinvointia. Ajattelutapa antaa eväitä myös oman arjen hallintaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ongelmista ratkaisuihin – ratkaisukeskeinen ajattelu hoitotyössä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu hoitotyössä työskenteleville henkilöille, jotka haluavat kehittää ratkaisukeskeistä ajattelutapaansa.

Koulutuspaikka

Stadin aikuisopiston tiloissa tai vaihtoehtoisesti asiakkaan/työyhteisön omissa toimitiloissa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ongelmista ratkaisuihin – ratkaisukeskeinen ajattelu hoitotyössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Opiskelu Stadin ammatti- ja aikuisopistossa avaa sinulle mahdollisuuksia löytää uusi suunta elämällesi. Stadin ammatti- ja aikuisopistolla on monipuolinen koulutustarjonta uuden ammatin opiskeluun ja ammatillisen osaamisen päivittämiseen. Se sisältää 27...


Lue lisää kouluttajasta Stadin ammatti- ja aikuisopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.stadinammattiopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ongelmista ratkaisuihin – ratkaisukeskeinen ajattelu hoitotyössä täytä seuraavat tiedot: