Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Kielikoulutukset syksyllä 2021

Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
Kurssien kesto 3-11 viikkoa
Syksy 2021
   
Hybriditoteutus
Lahti
Koulutus

Kielikoulutukset syksyllä 2021

Kielikurssit Lahdessa

Tule opiskelemaan uutta kieltä tai vahvistamaan kielitaitoasi!

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää syksyllä 2021 kielikursseja, jotka toteutetaan joko ilta-aikaan lähiopetuksena tai verkko-opintoina. 

Lähiopetuksena toteutettavat kurssit:

Italian alkeiskurssi – Prima vista

16.8.-15.9.2021 klo 17.00-19.00 (23 oppituntia)

Kohderyhmä: Italian kielen vasta-alkajat

Sisältö: Kurssilla tutustumme italian kielen perusteisiin monipuolisen oppikirjan ja materiaalin avulla. Käymme läpi kielioppia ja teemme paljon käytännönläheisiä keskustelu- ja kuunteluharjoituksia tutustuen samalla maan kulttuuriin ja tapoihin.
Oppikirjana Bella vista 1 (Ciro Imperato, Katri Kuusela, Sari Meurman, Giuseppe Feroldi). Oppikirja ei sisälly kurssimaksuun. Taso A1.

Kouluttaja: Susanna Vainionpää

Hinta: 115 €

Italian alkeiskurssi II – Andiamo avanti!

22.9.-1.12.2021 klo 17.00-19.00 (23 oppituntia)

Kohderyhmä: Italian kielen alkeita jonkin verran opiskelleet (n. 20 tuntia)

Sisältö: Käymme kurssilla läpi kielioppia, mm. verbin taivutus preesensissä, sekä teemme keskustelu- ja kuunteluharjoituksia. Tehtävien avulla tutustumme samalla myös Italian kulttuuriin ja tapoihin. Oppikirjana on Bella Vista 1 (Ciro Imperato, Katri Kuusela, Sari Meurman, Giuseppe Feroldi), jota jatkamme kappaleesta 3. Oppikirja ei sisälly kurssimaksuun. Taso A1.

Kouluttaja: Susanna Vainionpää

Hinta: 115 €


Espanjan kielen alkeet intensiivisesti – Bienvenidos

16.8.-31.8.2021 klo 16.30-19.00

Kohderyhmä: Espanjan kielen vasta-alkajat

Sisältö: Kurssin tavoitteena on tutustua espanjan kielen perusteisiin, oppia selviytymään erilaisissa arkipäiväisissä tilanteissa sekä ymmärtämään ja tuottamaan yksinkertaista puhetta liittyen tuttuihin asioihin kuten perheeseen, työhön, matkustamiseen, harrastuksiin jne. Opettajan laatimien opetusmonisteiden avulla käsitellään mm. rakenneharjoituksia, harjoitellaan erilaisia kommunikaatiotilanteita sekä tehdään kuullunymmärtämisharjoituksia. Suulliset ja kirjalliset harjoitukset painottuvat erityisesti viestintätilanteiden ja espanjankielisen maailman kulttuuriin. Taso A1.

Kouluttaja: Gladys Kormendy de Savolainen

Hinta: 115 €


Nykykreikan kielen ja kulttuurin perusteet

6.9.-11.10.2021 klo 17.30-19.30 (26 oppituntia)

Kohderyhmä: Kreikan kielen vasta-alkajat ja henkilöt, jotka haluavat kerrata kreikan alkeitaan

Sisältö: Aloitetaan nykykreikan kielen aakkosista ja harjoitellaan hyödyllistä arkielämän ja matkailun kieltä sekä sanontoja erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Käytetään tilanteisiin sopivaa sanastoa ja ilmauksia rutiininomaisissa keskusteluissa. Opetellaan kertomaan itsestä, tutuista ihmisistä, asioista ja lähiympäristöstä sekä kyselemään muista ihmisistä ja heidän elämästään. Luetaan ja kirjoitetaan lyhyitä viestejä, etsitään tietoa esitteistä ja ohjelmista sekä täytetään lomakkeita. Käytetään vuorovaikutuksessa tarvittavia sopivia rakenteita ja kielioppia. Lisäksi tutustutaan kreikkalaiseen tapakulttuuriin ja paikallisiin toimintatapoihin.
Opiskelu painottuu puhuttuun kieleen ja sen tuottamiseen. Opiskelijalta toivotaan aktiivista osallistumista tunneilla. Käytetään pääasiassa opettajan laatimaa ja kokoamaa materiaalia. Taso A1-A2.

Kouluttaja: Kirsti Mäkelä

Hinta: 125 €


Verkko-opintoina toteutettavat kurssit:

Englannin keskeistä kielioppia ja kuuntelua verkossa

14.9.-30.11.2021 (ei työskentelyä viikolla 43)

Kohderyhmä: Kurssi on suunnattu henkilöille, jotka haluavat parantaa kielioppi- ja kuuntelutaitojaan. Taso A2.

Sisältö: Kurssilla harjoitellaan englannin kielen perusrakenteita, joiden avulla pystyy ilmaisemaan itseään selkeämmin, sekä kehitetään peruskuuntelutaitoa.
Kurssin aiheet: artikkeleiden käyttö, ajan ja paikan prepositiot, muodollinen subjekti, pronominit, genetiivi, kaikki aikamuodot, ehtoa ilmaisevat lauseet, passiivi ja sanajärjestys.

Kouluttaja: Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen

Hinta: 95 €


Harjoittele englannin puhumista ja kuuntelua verkossa

15.9.-1.12.2021 (ei työskentelyä viikolla 43)

Kohderyhmä: Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat harjoitella englannin kielellä kommunikointia eri tilanteissa. Taso A2-B1.

Sisältö: Kurssilla harjoitellaan arkipäivän ja matkailun keskustelutilanteita, puhutaan englantia sekä tehdään aiheisiin liittyviä kuunteluharjoituksia. Lisäksi käydään läpi paljon käytettyjä ja yleisiä fraaseja.
Kurssin aiheet: tervehdykset, esittelytilanteet, small talk, mielipiteen ilmaiseminen, puhelimessa asiointi, varausten tekeminen eri tilanteissa (mm. hotelli, ravintola, lentoliput), lentokentän tilanteet, ravintolassa tilaaminen, ostosten tekeminen, tien neuvominen ja kysyminen, lääkärissäkäynti.

Kouluttaja: Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen

Hinta: 95 €


Harjoittele työelämän englantia verkossa – Practise Business English Speaking and Listening Online

29.9.-10.11.2021 (ei työskentelyä viikolla 43)

Kohderyhmä: Kurssi on suunnattu henkilöille, jotka haluavat parantaa työssä tarvittavan englannin kielen taitojaan. Taso B1-B2.

Sisältö: Kurssilla harjoitellaan työelämän keskustelutilanteita kirjallisin ja suullisin harjoituksin sekä tehdään aiheisiin liittyviä kuuntelutehtäviä. Lisäksi käydään läpi paljon käytettyjä ja yleisiä fraaseja.
Käsiteltäviä aiheita: yritysesittely, työpaikkahaastattelu, kokous- ja neuvottelutilanteet, asiakaspalvelua puhelimessa, puheen pitäminen ja small talkin käyttö asiakastilaisuuksissa.

Kouluttaja: Englannin kielen opettaja, MA (TESOL), FM, Maarit Pönkänen

Hinta: 85 €


Englannin kielen sanastokurssi verkossa

4.10.-15.11.2021 (ei työskentelyä viikolla 43)

Kohderyhmä: Kurssi on suunnattu henkilöille, jotka haluavat laajentaa englannin kielen sanavarastoaan. Taso A2-B1.

Sisältö: Kurssilla laajennetaan englannin kielen sanavarastoa, opitaan rakentamaan sanoja ja saadaan vinkkejä sanaston opiskeluun. Viikoittain opiskellaan 10 uutta sanaa, joista harjoitellaan kirjoitusasu ja ääntäminen. Sanoja poimitaan kirjallisesta ja kuunneltavasta materiaalista ja samalla vahvistetaan englannin kielen luku- ja kuuntelutaitoja. Lisäksi tutustutaan britti-, amerikan- ja australianenglannin sanastojen eroihin.

Kouluttaja: Englannin kielen kääntäjä ja tulkki, opettaja, FM, Hanna Rantanen

Hinta: 65 €


Letkein askelin kohti venäjän alkeita -verkkokurssi

14.9.-7.12.2021 (ei työskentelyä viikolla 43)

Kohderyhmä: Kurssi on kohdennettu venäjän alkeista kiinnostuneille, myös pohjatiedoilla varustetut ovat hyvin tervetulleita (taso A1).

Sisältö: Askellamme Pora! 1 -oppikirjan avulla aakkosista erilaisiin kielioppiasioihin, kuten persoonapronomineihin ja substantiivien sukuihin. Rakennamme itsellemme kuitenkin ennen kaikkea käyttösanastoa sekä keskustelutilanteisiin sopivia fraasipankkeja (esim. esittäytyminen, kuulumisten vaihto) niin, että jatkossa opiskelija voi itsenäisesti käyttää ja soveltaa oppimaansa ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Kurssilla saa vinkkejä myös ääntämiseen!

Kouluttaja: FM Arina Myllyoja

Hinta: 130 € (kirja ei sisälly hintaan)


Venäjän aakkoset haltuun inspiroituen -verkkokurssi

28.9.-9.11.2021 (ei työskentelyä viikolla 43)

Kohderyhmä: Aakkoskurssi sopii niin aloittelijoille kuin myös kertaajillekin ja osaamisensa vahvistajille (taso A1).

Sisältö: Kurssilla paneudutaan natiiviopettajan avulla venäjän kyrillisiin aakkosiin sekä ylipäätään kyseisen kielen kiehtovaan ääntämisasuun. Tällainen opiskelu helpottaa myöhempää kielen oppimista ja sen puhumisen sekä lukemisen omaksumista. Kurssilla tulee eteen paljon hyödyllisiä sanoja sekä fraaseja.

Kouluttaja: FM Arina Myllyoja

Hinta: 80 €


Lue lisää kielikursseista Päijät-Hämeen kesäyliopiston nettisivuilta
(> Koulutustarjonta > Kielikoulutukset)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kielikoulutukset syksyllä 2021, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Koulutuspaikka

Lähiopetuksena järjestettävät kurssit:
Päijät-Hämeen kesäyliopisto, Lahden Tiedepuisto, Niemenkatu 73, Lahti

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kielikoulutukset syksyllä 2021? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.phkesa.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kielikoulutukset syksyllä 2021 täytä seuraavat tiedot: