Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Haaveiletko arvostetun Aalto MBA for Executives -ohjelman suorittamisesta? Hae MBA-stipendiä 13.6. mennessä!💎

Kirjoittajan kesäkurssi: Ihminen ajassa ja ympäristössä – miten kirjoitan uskottavia menneisyyden tarinoita? -verkkokurssi

Päijät-Hämeen kesäyliopisto
Yhteenveto
12 oppituntia
95 EUR (arvonlisäverotonta)
1.6.2021 17.00
Haku päättyy: 18.5.2021
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Kirjoittajan kesäkurssi

Kirjoittajan kesäkurssi: Ihminen ajassa ja ympäristössä – miten kirjoitan uskottavia menneisyyden tarinoita? -verkkokurssi

Haluatko kirjoittaa tarinoiksi muistojasi 1970-luvulta tai syventyä sukulaisen elämään sata vuotta sitten? Toivotko pääseväsi kiinni siihen, miten keskiajan ihminen puhui ja ajatteli?

Kirjoittajakurssin sisältö

Kurssilla tehdään harjoituksia, joissa pohditaan esimerkkien valossa sitä, miten päästä sisään menneeseen maailmaan. Harjoituksissa perehdytään mm. inspiraation ja tiedon etsimiseen, aitojen historiallisten lähteiden ja tutkimustiedon elävöittämiseen, henkilökohtaisten muistojen merkitykseen ja kauno- ja tietokirjallisuuden eroihin. Kurssilla annetaan ja saadaan vertaispalautetta opettajan palautteen ohella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kirjoittajan kesäkurssi: Ihminen ajassa ja ympäristössä – miten kirjoitan uskottavia menneisyyden tarinoita? -verkkokurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutukseen voivat osallistua kaikki kirjoittamisesta kiinnostuneet, myös aloittelevat kirjoittajat.

Tarvitset kurssia varten nettiyhteydellä varustetun tietokoneen, kameran sekä kuulokemikrofonin tai tietokoneen, josta löytyy kiinteät mikrofoni ja kaiutin.

Aikataulu

01.06. – 10.06.2021

1.6, 3.6, 8.6. ja 10.6. (12 oppituntia)

klo 17.00–19.30

Koulutuspaikka

Koulutus järjestetään Zoom-verkkoalustalla. Koulutukseen voi osallistua ilman Zoom-sovelluksen asentamista. Ohjeet osallistumiseen lähetään koulutuskutsun mukana.

Kouluttaja

Opettajana toimii tietokirjailija, toimittaja, VTM Ina Ruokolainen, joka on vastikään saanut valmiiksi osuutensa Vääksyn historialliseen tarinakirjan käsikirjoitukseen (ilmestyy heinäkuussa). Hän on aiemmin kirjoittanut kaksi elämäkertateosta ja kahdeksan muuta tietokirjaa sekä satoja henkilöhaastatteluja ja reportaaseja lehtiin. Hän on opettanut pitkään mm. elämäkerta- ja tietokirjoittamisen ja luovan kirjoittamisen kursseilla ja tutustunut kaunokirjallisuuteen laajasti maakuntalehtien kirjakriitikkona.

Kustannukset

95 €

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kirjoittajan kesäkurssi: Ihminen ajassa ja ympäristössä – miten kirjoitan uskottavia menneisyyden tarinoita? -verkkokurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Kesäyliopisto sinua varten – ympäri vuoden

Päijät-Hämeen kesäyliopisto järjestää monipuolista ja laadukasta koulutusta eri alojen ammattilaisille, opiskelijoille ja harrastajille. Kesäyliopisto tarjoaa avointa korkeakouluopetusta, ammatillista täydennyskoulutusta, kielikoulutusta, lukiolaiskursseja sekä muuta yleissivistävää ja ajankohtaista koulutusta. Tilauskoulutusta toteutetaan räätälöitynä työyhteisöjen koulutustarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Päijät-Hämeen kesäyliopisto tarjoaa ammatillista täydennyskoulutusta...


Lue lisää kouluttajasta Päijät-Hämeen kesäyliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Niemenkatu 73
15140 Lahti

 Näytä puhelinnumero
www.paijathameenkesayliopisto.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kirjoittajan kesäkurssi: Ihminen ajassa ja ympäristössä – miten kirjoitan uskottavia menneisyyden tarinoita? -verkkokurssi täytä seuraavat tiedot: