Työvoimakoulutus

Lyhytkoulutus logistiikkaan (kuljetuspalvelut) (TE nro 720232)

Stadin AO, paikassa Helsinki
Kesto
4,5 kuukautta
Hinta
0 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
5 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 13.5.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
4,5 kuukautta
Hinta
0 EUR + alv 24 %
Seuraava toteutus
5 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 13.5.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Koulutuskieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Lyhytkoulutus logistiikkaan (kuljetuspalvelut) (TE nro 720232)

Stadin AO

Oletko kiinnostunut logistiikan maailmasta? Haluaisitko oppia ajamaan pakettiautoa taloudellisesti ja turvallisesti sekä toimimaan jakeluliikenteessä? Oletko reipasotteinen ja tarkka? Joustatko, kun esihenkilö pyytää sinua tekemään pidempää päivää? Kiinnostaako hyvät työllistymisen mahdollisuudet logistiikka-alalla?

Tervetuloa opiskelemaan Stadin AO:n logistiikan lyhytkoulutukseen tavaran kuljettamista, pääkaupunkiseudun reittisuunnittelua ja logistiikka-alan työympäristöissä toimimista! Tarjoamme uudet, nykyaikaiset ja monipuoliset oppimisympäristöt. Meiltä löytyy laaja tarjonta kalustoa ja simulaattoreita, joiden käyttöä pääset tiloissamme turvallisesti opettelemaan. Koulutuksen ohjaajina toimii logistiikka-alan ammattilaiset, jotka tukevat ja ohjaavat sinua koko koulutuksen ajan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lyhytkoulutus logistiikkaan (kuljetuspalvelut) (TE nro 720232), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

5 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • suomi
  • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 13.5.2024

Kohderyhmä

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa ja jotka ovat täyttäneet 20 vuotta.

Hakijalla tulee olla kuljetusalalle sopiva terveys, valmius vuorotyöhön ja reipas työasenne sekä voimassa oleva B-ajokortti. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta, huolellisuutta sekä valmiutta työskennellä tiukassakin aikataulussa. Työtä tehdään kaikkina vuorokauden aikoina ja viikonpäivinä, joten valmius vuorotyöhön on välttämätön edellytys koulutukseen valittaville. Valinnassa painotetaan hyvää motivaatiota ja reipasta työasennetta sekä riittävää suomenkielentaitoa (vähintään B1.1).

Tutkinto / todistus

Tavaran kuljettaminen 15 osaamispistettä, pääkaupunkiseudun reittisuunnittelu 15 osaamispistettä ja logistiikka-alan työympäristössä toimiminen 15 osaamispistettä (Logistiikan perustutkinto 2022). Lisäksi koulutuksessa suoritetaan työturvallisuuskortti ,Tieturva1-koulutus ja ensiapukoulutus.

Aikataulu

Koulutus toteutetaan ajalla 5.8.2024 – 20.12.2024.

Koulutuspaikka

Lähiopetus: Stadin ammatti- ja aikuisopisto, logistiikan toimipiste, Valuraudankuja 3, 00700 Helsinki

Kouluttaja

Stadin AO

Kustannukset

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. Opiskelija maksaa omaan käyttöönsä jäävät lupien ja korttien mahdolliset viranomaismaksut (esim. ajokortti).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lyhytkoulutus logistiikkaan (kuljetuspalvelut) (TE nro 720232)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Stadin AO
Teollisuuskatu 23
00510 Helsinki

Opiskele itsellesi uusi suunta

Pohditko alan vaihtoa, uuden ammatin opiskelua tai kiinnostaako sinua kehittyminen nykyisessä työssäsi? Stadin AO on Suomen suurin ammatillista koulutusta tarjoava oppilaitos. Meillä opiskelee noin 22 000 nuorta ja aikuista. Teemme monipuolista koulutusyhteistyötä myös organisaatioiden kanssa. Stadin AO:ssa voi opiskella lähes 30 eri...

Lue lisää kouluttajasta Stadin AO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu