Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

Maatilan Talous-Toimisto-Teams

Suomen Yrittäjäopisto
   
Verkossa
Tutkinto
Maatilan Talous-Toimisto-Teams / Suomen Yrittäjäopisto

Maatilan Talous-Toimisto-Teams

Tee itsestäsi digimaatilayrittäjä!

Tämän koulutuksen kautta pääset kehittämään itsesi ja maatilasi toimintaa tavoitteellisesti muiden yrittäjien kanssa! Tutustut talouden hallinnan periaatteisiin, edistät omia sähköisen liiketoiminnan taitojasi sekä saat uusia ideoita liiketoimintasi vahvistamiseen.

Koulutuksen hyödyt

Koulutuksesta saat monipuoliset hyödyt toimintasi kehittämiseen:

  • Teet itsellesi pohditun liiketoimintasuunnitelman, jota voit hyödyntää maatilan toiminnan punaisena lankana päivittäin.
  • Talousosaamisesi kasvaa, käymme läpi yhdessä taloudenpidon periaatteet selkeästi.
  • Saat työkaluja itsenäiseen taloudenhallintaan.
  • Teet itsellesi analyysin sähköisen liiketoiminnan nykytilasta, mahdollisuuksista ja riskeistä.
  • Opit hyödyntämään sähköisen liiketoiminnan perustyökaluja. Saat uusia verkostoja ryhmästä ympäri Suomen.

Opinnoista vauhtia omaan liiketoimintaan!

Opintojen aikana vahvistetaan erityisesti maatilayrityksen nykytilanteen arvioinnin taitoja sekä omien tavoitteiden ja toimintaa ohjaavien arvojen merkitystä kokonaisuudessa. Opit ymmärtämään rahavirtojen kulkua ja tunnistat jatkossa maatilasi talouden tunnuslukujen merkityksen. Osaat myös laskea ne helposti saatavien työkalujen avulla!

Lisäksi sähköisen liiketoiminnan ja sen työvälineiden avautuminen antaa sinulle tehokkuutta ja varmuutta tiedolla johtamiseen. Opit näkemään digitalisaation mahdollisuudet ja hyödyntämään ne täysimääräisenä oman yritystoimintasi parhaaksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maatilan Talous-Toimisto-Teams, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu maatilayrittäjälle, joka haluaa parantaa liiketoiminnan hallinnan taitojaan monipuolisesti. Erityisesti suosittelemme koulutusta myös yrittäjälle, joka haluaa selkeyttää oman maatilansa mahdollisuuksia ja tavoitteita sekä kehittää yritystänsä suunnitelmallisesti eteenpäin.

Tutkinto / todistus

Koulutuksen aikana suoritat Yrittäjän ammattitutkinnon.

Koulutuspaikka

Tämä koulutus toteutetaan ryhmämuotoisena verkkototeutuksena. Ryhmä kokoontuu 9 kertaa koulutuksen aikana aikataulutettujen teemojen äärelle. Lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta kouluttajaltamme aina tarpeen mukaan!

Koulutukset toteutetaan Teams-etätyövälineellä. Samalla myös treenataan ohjelmiston käyttöä porukalla sopivien harjoitteiden avulla. Pidetään asiassa kynnys matalalla ja huumori mielessä, ja samalla opitaan sujuviksi ja aktiivisiksi etäpalaverien osallistujiksi!

Koulutuksen materiaalit ovat Pinja -verkko-oppimisalustalla ladattavissa ympäri vuorokauden.

Opintoja varten tarvitset tietokoneen ja verkkoyhteyden. Suosittelemme myös headsettiä (mikrofoni ja kuulokkeet). 

Kustannukset

Koulutus on osittain valtion rahoittamaa ammatillista tutkintokoulutusta. Koulutuksen omavastuuosuus yksityishenkilöille on 400€ .

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maatilan Talous-Toimisto-Teams? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kehitä henkilöstön ICT-osaamista

Tutustu Wistecin projektinhallinta-, HTML- ja SQL-kursseihin. Katso myös sosiaalisen median suosikkikurssit sekä Excel- ja Adobe-koulutukset.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Maatilan Talous-Toimisto-Teams täytä seuraavat tiedot: