Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Projektin johtaminen

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Omaan tahtiin
120,97 EUR + alv 24 % (yht. 150 EUR)
Jatkuva aloitus
   
Verkossa/etänä
Verkkokurssit
Projektin johtaminen

Projektin johtaminen

Koulutus antaa valmiuksia Projektin johtamiseen.

Verkkoaineisto sisältää tekstimateriaalia ja seitsemän (7) pienempimuotoista aputehtävää, joista koostetaan yksi (1) lopullinen, palautettava harjoitustehtävä. Palautettava harjoitustehtävä on oman projektin alustava projektisuunnitelma eli koulutuksen suorittajalla tulee olla valmiina hahmotelma tai ajatus toteutettavasta projektista.

Koulutuksen kesto on osaamistasosta riippuen noin 6–10 tuntia. Aika riippuu voimakkaasti siitä kuinka selvä ajatus koulutuksen suorittajalla on omasta projektistaan. Jos alustavaan projektisuunnitelmaan joudutaan etsimään tietoa ulkopuolelta niin aikaa voi kulua huomattavasti enemmänkin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Projektin johtaminen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu projektin johtamisesta kiinnostuneille henkilöille.

Kouluttaja

Harri Uusi-Äijön asiantuntijuus kohdistuu liiketoimintaprosessien optimointiin, erityisesti valmistavan teollisuuden aloilla. Hän pystyy lähestymään kehittämistä strategisesta näkökulmasta huomioiden niin talouden, tekniikan, henkilöstön kuin prosessitkin. Hänen kokemus kattaa valmistavassa teollisuudessa työskentelyn operatiivisen lattiatason tehtävistä aina kansainvälisesti toimivien tilaus-toimitus -ketjujen kehittämiseen.

Kustannukset

150 € (sis. alv).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Projektin johtaminen? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Projektin johtaminen täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!