Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tavaraliikenneyrittäjäkoulutus: Taitokartoitus

Suomen Yrittäjäopisto
Yhteenveto
Omaan tahtiin
10 EUR + alv 24 % (yht. 12,40 EUR)
Jatkuva aloitus
   
Etätoteutus
Verkossa
Koulutus
Taitokartoitus

Tavaraliikenneyrittäjäkoulutus: Taitokartoitus

Liikenneyrittäjäkurssin pakollisuus päättyy 1.7.2018, mutta liikenneyrittäjätutkinnon hyväksytty suoritus on edellytys liikenneluvan myöntämiselle. Tutkinnon osaamisvaatimuksena on Liikenteenharjoittaja-asetuksen (1071/2009) vaatimukset (kuljetusyrityksen johtamisessa tarvittava tietojen taso ja käytännön valmiudet).

Testi auttaa sinua arvioimaan oman osaamisesi tason ja päivittämisen tarpeen tällä hetkellä. Testi sisältää 100 monivalintatehtävää ollen rakenteeltaan liikenneyrittäjätutkinnon ensimmäisen osan kaltainen (virallisessa tutkinnossa 60 monivalintatehtävää). Tutkinnon toinen osa sisältää soveltavia kirjallisia- ja laskentatehtäviä. Kysymykset virallisessa liikenneyrittäjätutkinnossa vaihtelevat, eivätkä välttämättä ole samoja kuin tässä testissä.

Tarvittavan osaamisen hankkimiseksi voit opiskella itsenäisesti ja ostaa Suomen Yrittäjäopiston verkkokaupasta keskeisiin aihealueisiin liittyviä valmennuspaketteja. Vaihtoehtoisesti voit myös osallistua seitsemän päivän mittaiseen tavaraliikenneyrittäjätutkintoon valmentavaan koulutukseen Seinäjoella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tavaraliikenneyrittäjäkoulutus: Taitokartoitus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu kaikille, jotka tarvitsevat alan tietokartoitusta työssään.

Kouluttaja

Juha Säippä, Logistiikka Insinööri (amk), NTM

Juha Säippä toimii yritystoiminnan kouluttajana Suomen Yrittäjäopistolla erityisesti kuljetus- ja logistiikka-alan koulutuksien parissa.

Kustannukset

12,40€ (sis. alv 24%)

Oppimisen tueksi suositellaan hankkimaan Tavaraliikenneyrittäjäkirjan:

Hinta 75€ + alv 10% + postikulut 5€

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tavaraliikenneyrittäjäkoulutus: Taitokartoitus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto näyttää uudistumisen suunnan

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella. Kiinteät toimipaikat ovat Kauhavalla, Seinäjoella, Hämeenlinnassa sekä Teuvalla. Vuosittain Suomen Yrittäjäopisto järjestää koulutustoimintaa kuitenkin...


Lue lisää kouluttajasta Suomen Yrittäjäopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Suomen Yrittäjäopisto

Kauppatie 109
62201 Kauhava

 Näytä puhelinnumero
www.syo.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tavaraliikenneyrittäjäkoulutus: Taitokartoitus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002 -kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus etänä ilman koronapelkoa. Suorita kurssi tienesteistä tinkimättä. Kustannustehokas, nopea suorittaa. Tuhansien erinomaiseksi kokema.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: